Plan Jouw Gratis Kennismakingsgesprek

Een startende onderneming binnen drie maanden winstgevend

Online Nerds heeft de startende onderneming Toilet Tapes geholpen om binnen 3 maanden winstgevend te zijn. Dit hebben wij gedaan door een volledige online marketing strategie op te stellen en uit te voeren.

Specialiteiten binnen deze case

56%

Daling in kosten per aankoop

9,1

Gemiddelde ROAS

1020%

Omzetgroei

Onze aanpak

De initiële vraag van deze klant was het bouwen van een webshop, ter versterking van hun reeds operationele offline marketing activiteiten. Al vrij snel kregen wij het vertrouwen om de focus meer en meer richting online te verschuiven, wat door de goede resultaten resulteerde in een complete overgang van een offline naar een online strategie. 

Co-creatie voert in deze case de boventoon, met onze kennis als leidraad hebben wij samen met de klant deze strategie ontwikkeld en tot een succes weten te brengen.Online Nerds case Toilet Tapes

Online Nerds heeft de onderstaande taken voor Toilet Tapes uit handen genomen:

  • Webshop ontwikkeling
  • Content creatie 
  • Growth Hacking 
  • Web analytics
  • Social advertising

Over de klant

Toilet Tapes is een merk wat duurzame en gedessineerde toiletblokjes produceert en verkoopt. Toilet Tapes zijn voorzien van een hygienische plakstrik en kunnen makkelijk over de rand van elk toilet worden bevestigd. Bij elke spoelbeurt doet Toilet Tapes haar werking. Een krachtig schuimende formule zorgt voor een schoon en fris toilet en een aangename geur wordt verspreid door de toiletruimte. Daarnaast is de tape voorzien van speciale coating, waardoor deze bestand zijn tegen urinezuren en schoonmaakmiddelen.

Onze succesvolle werkwijze

Analyse & Doelstelling

Strategiebepaling

Content-creatie

Lanceren, optimaliseren en opschalen

Analyse & Doelstelling


Stap 1 van 5

Op basis van de beschikbare data maken we een uitgebreide (web) analyse van jouw bedrijf. De uitkomst van deze analyse vormt de basis voor de strategie en KPI’s.

Strategiebepaling


Stap 1 van 5

Op basis van jouw merkwaarden, onze analyses en de samen opgestelde doelstellingen bepalen we samen een strategie die het best past bij jouw bedrijf.

Content-creatie


Stap 1 van 5

Nadat de strategie is bepaald beginnen we met het ontwerpen van de content. Wij weten wat werkt. We zetten bestaande content om tot krachtige advertenties.

Lanceren, optimaliseren en opschalen


Stap 1 van 5

Ready. Set. Go! Door middel van onze tools en kennis voeren wij effectieve optimalisaties door die leiden tot een schaalbaar geheel. Altijd real-time inzicht in je cijfers.

Nieuwsgierig?

Heb je een case gezien die aansluit op jouw business? Of ben je benieuwd met welke diensten Online Nerds jou kan helpen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan met een van onze strategen.

Plan jouw gratis kennismakingsgesprek

Benieuwd waar jouw online mogelijkheden liggen? Vraag dan nu gratis een kennismakingsgesprek aan.

Online Nerds Amiel Azoulay CTA_