020 215 93 99

Een startende onderneming binnen drie maanden winstgevend

Online Nerds heeft de startende onderneming Toilet Tapes geholpen om binnen 3 maanden winstgevend te zijn. Dit hebben wij gedaan door een volledige online marketing strategie op te stellen en uit te voeren.

Specialiteiten binnen deze case

56%

Daling in kosten per aankoop

9,1

Gemiddelde ROAS

1020%

Omzetgroei

Onze aanpak

De initiële vraag van deze klant was het bouwen van een webshop, ter versterking van hun reeds operationele offline marketing activiteiten. Al vrij snel kregen wij het vertrouwen om de focus meer en meer richting online te verschuiven, wat door de goede resultaten resulteerde in een complete overgang van een offline naar een online strategie. 

Co-creatie voert in deze case de boventoon, met onze kennis als leidraad hebben wij samen met de klant deze strategie ontwikkeld en tot een succes weten te brengen.Online Nerds case Toilet Tapes

Online Nerds heeft de onderstaande taken voor Toilet Tapes uit handen genomen:

  • Webshop ontwikkeling
  • Content creatie 
  • Growth Hacking 
  • Web analytics
  • Social advertising

Over de klant

Toilet Tapes is een merk wat duurzame en gedessineerde toiletblokjes produceert en verkoopt. Toilet Tapes zijn voorzien van een hygienische plakstrik en kunnen makkelijk over de rand van elk toilet worden bevestigd. Bij elke spoelbeurt doet Toilet Tapes haar werking. Een krachtig schuimende formule zorgt voor een schoon en fris toilet en een aangename geur wordt verspreid door de toiletruimte. Daarnaast is de tape voorzien van speciale coating, waardoor deze bestand zijn tegen urinezuren en schoonmaakmiddelen.

Onze succesvolle werkwijze

KPI’s bepalen

Doelgroep bepalen

Bedrijfsaccount configureren

Campagnes opzetten

Optimalisatie & rapportage

KPI’s bepalen


Stap 1 van 5

Voordat er een goede indicatie gemaakt kan worden is het van belang dat alle KPI’s in kaart worden gebracht. Dit leidt uiteindelijk tot succesvolle campagnes die achteraf goed gemeten kunnen worden.

Doelgroep bepalen


Stap 1 van 5

Mensen die je advertentie zien verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak. Dat kan alleen wanneer de doelgroep zo accuraat mogelijk in kaart wordt gebracht zodat de doelgroep op de juiste manier kan worden aangesproken.

Bedrijfsaccount configureren


Stap 1 van 5

Online Nerds neemt dit complexe proces volledig uit handen door de bedrijfsaccount zo efficiënt mogelijk te configureren, zodat alle functies volledig benut kunnen worden.

Campagnes opzetten


Stap 1 van 5

De volgende stap is het opzetten van de campagnes op basis van de KPI’s en gericht op de juiste doelgroep. Wij gebruiken onze expertises om de campagne zo relevant mogelijk op te zetten en volledig te kunnen integreren met je platform waardoor je optimaal resultaat kan behalen.

Optimalisatie & rapportage


Stap 1 van 5

Meten is weten. Online Nerds zal de campagnes & de resultaten continu blijven volgen en doormeten doormiddel van uitgebreide rapportages. Hierdoor kunnen we adequate optimalisaties doorvoeren die uiteindelijk de beste resultaten behalen met zo min mogelijk budget.

Wij combineren jouw kennis van de markt met onze kennis van online!

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op