020 215 93 99

Genereer meer interactie op social media

Nieuwe klanten bereiken en binden doe je met opvallende en relevante content. Echter, is content creatie een vak apart en begrijpen we dat je deze niet in dienst hebt. Door ons specialistische team bestaande uit copywriters en grafische designers nemen we deze taak bij jou uit handen.
.

Waarom de content scan?

  • Een gratis scan t.w.v. € 180,-
  • Kom erachter waar kansen liggen 
  • Krijg inzicht in de kosten

Online Nerds is Google Partner & Facebook Blueprint Certified

Online Nerds neemt als gecertificeerd Google- en Facebook Blueprint partner jouw online marketing uit handen.

Content komt in vele verschillende soorten en maten

Is video al onderdeel van jouw contentstrategie? Zoals je misschien al weet is video content onmisbaar voor een succesvolle campagne. Op Instagram presteert video het beste gekeken naar engagement, bereik en conversie. 

Online Nerds helpt bij het opzetten een contentstrategie en neemt de complete creatie uit handen. Wij creëren hoogwaardige content, gefocust op conversie.

Gratis content scan

Benieuwd waar jouw huidige content verbetering nodig heeft? Gebruik je bijvoorbeeld voor alle kanalen wel de juiste formaten? Vraag gratis onze content scan aan en ontdek de mogelijkheden.

Murat Durcan

Strategisch Advertising Specialist

”Resultaten behalen staat bij mij op nummer één. Doelgerichte campagnes zijn daarvoor essentieel. Ik ben pas tevreden als de klant dat ook is.”

Online Nerds tilt jouw content campagnes naar een hoger level!

Online Nerds heeft veel expertise op het gebied van content creatie en kan voor jou diverse trajecten uitdenken, opzetten en volledig uitbouwen met doorgaans veel conversies als resultaat. Het doel van Online Nerds is dat de bezoeker zich bediend voelt in plaats van belaagd zodat de conversie aanzienlijk zal toenemen.

Waarom content creatie?

  • Goedkoper adverteren
  • Meer interactie met je doelgroep
  • Professionele online uitstraling