020 215 93 99

Haal alles uit je Instagram campagnes

Wij maken effectief gebruik van data om jouw doelgroep de meest relevante en conversiegerichte advertenties te tonen. Wij weten welke acties worden ondernomen vanuit de Instagram campagnes en spelen hier op in. De juiste content is hierbij essentieel en vooral video content speelt op Instagram een belangrijke rol. Onze content specialisten creëren video’s die perfect in lijn zijn met de merkwaarden van jouw organisatie die leiden tot meer klikken en uiteindelijk meer omzet.

Waarom de Instagram scan?

  • Een gratis Instagram scan t.w.v. €210,-
  • Direct inzicht voor verbeterpunten
  • De omvang van je doelgroep snel in kaart
  • Ontvang een indicatie over de potentiële conversie

Diensten binnen Instagram campagnes

Instagram is één van de meest succesvolle kanalen als het gaat om het binnenhalen van meer leads en omzet. Met een campagne op maat veranderen we potentiële klanten in converterende fans. 

 

Gratis Instagram scan

Ontdek welke kansen jij laat liggen op Instagram. Met onze gratis scan krijg je inzicht in jouw online mogelijkheden. Geheel gratis en vrijblijvend.

Onze succesvolle werkwijze

KPI’s bepalen

Doelgroep bepalen

Bedrijfsaccount configureren

Campagnes opzetten

Optimalisatie & rapportage

KPI’s bepalen


Stap 1 van 5

Voordat er een goede indicatie gemaakt kan worden is het van belang dat alle KPI’s in kaart worden gebracht. Dit leidt uiteindelijk tot succesvolle campagnes die achteraf goed gemeten kunnen worden.

Doelgroep bepalen


Stap 1 van 5

Mensen die je advertentie zien verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak. Dat kan alleen wanneer de doelgroep zo accuraat mogelijk in kaart wordt gebracht zodat de doelgroep op de juiste manier kan worden aangesproken.

Bedrijfsaccount configureren


Stap 1 van 5

Online Nerds neemt dit complexe proces volledig uit handen door de bedrijfsaccount zo efficiënt mogelijk te configureren zodat alle functies volledig benut kunnen worden.

Campagnes opzetten


Stap 1 van 5

De volgende stap is het opzetten van de campagnes op basis van de KPI’s en gericht op de juiste doelgroep. Wij gebruiken onze expertises om de campagne zo relevant mogelijk op te zetten en volledig te kunnen integreren met je platform waardoor je optimaal resultaat kan behalen.

Optimalisatie & rapportage


Stap 1 van 5

Meten is weten. Online Nerds zal de campagnes & de resultaten continu blijven volgen en doormeten doormiddel van uitgebreide rapportages. Hierdoor kunnen we adequate optimalisaties doorvoeren die uiteindelijk de beste resultaten behalen met zo min mogelijk budget.

Murat Durcan

Strategisch Advertising Specialist

”Resultaten behalen staat bij mij op nummer één. Doelgerichte campagnes zijn daarvoor essentieel. Ik ben pas tevreden als de klant dat ook is.”

Online Nerds tilt jouw Instagram campagnes naar een hoger level!

Wij weten de doelgroep niet enkel te inspireren met mooie content, maar laten deze actie ondernemen. Door gebruik te maken van gecombineerde data-flows en slimme advertenties, tonen we onze Instagram advertenties enkel aan een relevant publiek. Hierdoor weten we een hogere betrokkenheid te genereren. Onze succesverhalen zijn hier het bewijs van: 

Waarom adverteren via Instagram?

  • Meer relevante bezoekers, dus meer conversies
  • Specifieke en gedetailleerde targeting
  • Bereik nieuwe potentiële klanten
  • Doelgerichte remarketing 
  • Zichtbare resultaten, zelfs op korte termijn