020 215 93 99

Haal alles uit je Facebook campagnes

Wil je nieuwe leads genereren, je naamsbekendheid vergroten of wil je Facebook gebruiken om meer omzet te generen? Dan ben je bij Online Nerds aan het juiste adres! Wij maken resultaatgerichte content voor doeltreffende Facebook advertenties. Weten waar jouw kansen liggen? Doe dan gratis onze Facebook scan en zie zelf wat Online Nerds voor jou kan betekenen.

Waarom de Facebook scan?

  • Een gratis Facebook scan t.w.v. €210,-
  • Direct inzicht voor verbeterpunten
  • De omvang van je doelgroep snel in kaart
  • Ontvang een indicatie over de potentiële conversie

Diensten binnen Facebook campagnes

Facebook is één van de meest succesvolle kanalen als het gaat om het binnenhalen van meer leads en omzet. Met een campagne op maat veranderen we potentiële klanten in converterende fans. 

Gratis Facebook scan

Welke kansen laat jij liggen op Facebook? Wij geven je inzicht in jouw online mogelijkheden. Gratis en voor niets. Vraag hier de scan aan.

Onze succesvolle werkwijze

KPI’s bepalen

Doelgroep bepalen

Bedrijfsaccount configureren

Campagnes opzetten

Optimalisatie & rapportage

KPI’s bepalen


Stap 1 van 5

Voordat er een goede indicatie gemaakt kan worden is het van belang dat alle KPI’s in kaart worden gebracht. Dit leidt uiteindelijk tot succesvolle campagnes die achteraf goed gemeten kunnen worden.

Doelgroep bepalen


Stap 1 van 5

Mensen die je advertentie zien verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak. Dat kan alleen wanneer de doelgroep zo accuraat mogelijk in kaart wordt gebracht zodat de doelgroep op de juiste manier kan worden aangesproken.

Bedrijfsaccount configureren


Stap 1 van 5

Online Nerds neemt dit complexe proces volledig uit handen door de bedrijfsaccount zo efficiënt mogelijk te configureren, zodat alle functies volledig benut kunnen worden.

Campagnes opzetten


Stap 1 van 5

De volgende stap is het opzetten van de campagnes op basis van de KPI’s en gericht op de juiste doelgroep. Wij gebruiken onze expertises om de campagne zo relevant mogelijk op te zetten en volledig te kunnen integreren met je platform waardoor je optimaal resultaat kan behalen.

Optimalisatie & rapportage


Stap 1 van 5

Meten is weten. Online Nerds zal de campagnes & de resultaten continu blijven volgen en doormeten doormiddel van uitgebreide rapportages. Hierdoor kunnen we adequate optimalisaties doorvoeren die uiteindelijk de beste resultaten behalen met zo min mogelijk budget.

Murat Durcan

Strategisch Advertising Specialist

”Resultaten behalen staat bij mij op nummer één. Doelgerichte campagnes zijn daarvoor essentieel. Ik ben pas tevreden als de klant dat ook is.”

Online Nerds tilt jouw Facebook campagnes naar een hoger level!

Wij gaan verder waar de meeste bedrijven stoppen. Door periodieke A/B testing, monitoring en constante bijsturing halen wij het maximale uit jouw campagne. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en gecombineerde data-flows blijven wij het constant veranderende algoritme van Facebook de baas. Onze succesverhalen zijn hier het bewijs van:

Waarom adverteren via Facebook?

  • Meer relevante bezoekers, dus meer conversies
  • Specifieke en gedetailleerde targeting
  • Bereik nieuwe potentiële klanten
  • Doelgerichte remarketing 
  • Zichtbare resultaten, zelfs op korte termijn