020 215 93 99

Waarom TikTok voor jouw bedrijf?

TikTok is allang niet meer voor alleen tieners. Ook steeds meer (jong)volwassenen wagen zich aan TikTok. 69% van alle gebruikers is tussen de 18-34 jaar en is daarmee waarschijnlijk interessant voor jouw bedrijf.

Bereik een nieuwe doelgroep maar dan 10x goedkoper

 • 83% van de gebruikers geeft aan dat TikTok invloed heeft gehad op hun aankoopbeslissing
 • TikTok heeft een totale marktwaarde van meer dan 140 miljard dollar
 • 40% van de TikTok gebruikers zit niet op Instagram of Facebook
TikTok

Online Nerds: Officieel TikTok Marketing Partner

Online Nerds is een van de eerste agencies in Nederland die officieel TikTok Marketing Partner is. Dit geeft ons een aantal voordelen:

 • Een eigen dedicated account manager
 • Altijd als eerst op de hoogte van nieuwe updates en nieuwtjes
 • Mogelijkheid om snel en veel advertentiebudget op te schalen

Online Nerds weet als geen ander hoe jouw potentiële doelgroep het beste kan bereiken in de dynamische social media omgeving. Door middel van data-analyses weten wij precies wanneer we wat moeten doen. Of het nu gaat om Instagram, Facebook, Snapchat of TikTok.

Online Nerds is een data gedreven agency die al 5+ jaar actief op het gebied van adverteren via social media kanalen, zoals Facebook en Instagram. In die 5 jaar hebben we een aantal mooie mijlpalen bereikt:

 • 100+ bedrijven geholpen meer omzet uit hun social campagnes te halen
 • Door Facebook aangemerkt als Voorkeurs Marketing Partner
 • Facebook- en TikTok Certified Partner Agency
 • Langetermijnrelaties opgebouwd met onze klanten

Ons motto? Know online, grow online.

Gratis TikTok Strategie Call

Welke kansen laat jij liggen op TikTok? Wij geven je inzicht in jouw online mogelijkheden. Vraag hier een gratis strategie call aan.

Murat Durcan

Strategisch Advertising Specialist

”Resultaten behalen staat bij mij op nummer één. Doelgerichte campagnes zijn daarvoor essentieel. Ik ben pas tevreden als de klant dat ook is.”

Online Nerds tilt jouw TikTok campagnes naar een hoger level!

Wij gaan verder waar de meeste bedrijven stoppen. Door periodieke A/B testing, monitoring en constante bijsturing halen wij het maximale uit jouw campagne. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en gecombineerde data-flows blijven wij het constant veranderende algoritme van TikTok de baas. Onze succesverhalen zijn hier het bewijs van:

Onze succesvolle werkwijze

KPI’s bepalen

Doelgroep bepalen

Bedrijfsaccount configureren

Campagnes opzetten

Optimalisatie & rapportage

KPI’s bepalen


Stap 1 van 5

Voordat er een goede indicatie gemaakt kan worden is het van belang dat alle KPI’s in kaart worden gebracht. Dit leidt uiteindelijk tot succesvolle campagnes die achteraf goed gemeten kunnen worden.

Doelgroep bepalen


Stap 1 van 5

Mensen die je advertentie zien verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak. Dat kan alleen wanneer de doelgroep zo accuraat mogelijk in kaart wordt gebracht zodat de doelgroep op de juiste manier kan worden aangesproken.

Bedrijfsaccount configureren


Stap 1 van 5

Online Nerds neemt dit complexe proces volledig uit handen door de bedrijfsaccount zo efficiënt mogelijk te configureren, zodat alle functies volledig benut kunnen worden.

Campagnes opzetten


Stap 1 van 5

De volgende stap is het opzetten van de campagnes op basis van de KPI’s en gericht op de juiste doelgroep. Wij gebruiken onze expertises om de campagne zo relevant mogelijk op te zetten en volledig te kunnen integreren met je platform waardoor je optimaal resultaat kan behalen.

Optimalisatie & rapportage


Stap 1 van 5

Meten is weten. Online Nerds zal de campagnes & de resultaten continu blijven volgen en doormeten doormiddel van uitgebreide rapportages. Hierdoor kunnen we adequate optimalisaties doorvoeren die uiteindelijk de beste resultaten behalen met zo min mogelijk budget.

Waarom de strategie call?

 • Direct inzicht in de mogelijkheden van TikTok
 • Overzicht van TikTok Benchmarks in vergelijking met andere kanalen
 • Inzicht in wat Online Nerds voor jou kan betekenen
 • Beantwoorden van al jouw vragen