020 215 93 99

Een omzetgroei van 230% binnen één jaar.

Binnen één jaar hebben we 2.911 digitale brochure downloads gerealiseerd, de kosten per lead verlaagt met 800% en een omzetgroei van 230% weten te realiseren voor de E-Bike Store.

Specialiteiten binnen deze case

800%

Lagere cost per lead

€4,50

Gemiddelde cost per lead

230%

Groei in omzet

Onze aanpak

Deze case heeft betrekking op onze succesvolle leadgeneratie formule. Het doel van onze social advertising strategie is om leads te genereren voor het downloaden van een digitale brochure. Bij de start van onze samenwerking in januari 2019 hebben wij de kans gekregen om ons te bewijzen, voor de start van het fietsseizoen in het voorjaar. 

Dankzij neuromarketing technieken konden wij binnen twee maanden de kosten per lead weten te reduceren met 800%, tot een gemiddelde van 4,50 euro per lead.

Onze samenwerking wordt gekenmerkt door strategische co-creatie, waarin wij constant op zoek waren naar huidige kansen, trends en ontwikkelingen binnen de markt. Dankzij korte lijnen en goede communicatie konden wij snel schakelen en effectief inspelen op nieuwe trends.

Online Nerds heeft de onderstaande taken voor E-Bike store uit handen genomen:

  • Verzamelen van kwalitatieve leads
  • Strategische co-create
  • Effectieve copywriting door neuromarketing technieken
  • Website design & ontwikkeling

Over de klant

E-Bike store heeft meerdere fysieke winkels voor elektrische fietsen. E-Bike Store is  gespecialiseerd in verkoop, en onderhoud van elektrische fietsen van verschillende topmerken. Ze bieden E-bikes aan voor verschillende doelgroepen en dit kan zowel via een koop als een leaseconstructie. E-Bike store staat voor beleving, innovatie, gezondheid en duurzame mobiliteit.

Onze succesvolle werkwijze

KPI’s bepalen

Doelgroep bepalen

Bedrijfsaccount configureren

Campagnes opzetten

Optimalisatie & rapportage

KPI’s bepalen


Stap 1 van 5

Voordat er een goede indicatie gemaakt kan worden is het van belang dat alle KPI’s in kaart worden gebracht. Dit leidt uiteindelijk tot succesvolle campagnes die achteraf goed gemeten kunnen worden.

Doelgroep bepalen


Stap 1 van 5

Mensen die je advertentie zien verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak. Dat kan alleen wanneer de doelgroep zo accuraat mogelijk in kaart wordt gebracht zodat de doelgroep op de juiste manier kan worden aangesproken.

Bedrijfsaccount configureren


Stap 1 van 5

Online Nerds neemt dit complexe proces volledig uit handen door de bedrijfsaccount zo efficiënt mogelijk te configureren, zodat alle functies volledig benut kunnen worden.

Campagnes opzetten


Stap 1 van 5

De volgende stap is het opzetten van de campagnes op basis van de KPI’s en gericht op de juiste doelgroep. Wij gebruiken onze expertises om de campagne zo relevant mogelijk op te zetten en volledig te kunnen integreren met je platform waardoor je optimaal resultaat kan behalen.

Optimalisatie & rapportage


Stap 1 van 5

Meten is weten. Online Nerds zal de campagnes & de resultaten continu blijven volgen en doormeten doormiddel van uitgebreide rapportages. Hierdoor kunnen we adequate optimalisaties doorvoeren die uiteindelijk de beste resultaten behalen met zo min mogelijk budget.

Wij combineren jouw kennis van de markt met onze kennis van online!

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op