Plan Jouw Gratis Kennismakingsgesprek

Een omzetgroei van 230% binnen één jaar.

Binnen één jaar hebben we 2.911 digitale brochure downloads gerealiseerd, de kosten per lead verlaagt met 800% en een omzetgroei van 230% weten te realiseren voor de E-Bike Store.

Specialiteiten binnen deze case

800%

Lagere cost per lead

€4,50

Gemiddelde cost per lead

230%

Groei in omzet

Onze aanpak

Deze case heeft betrekking op onze succesvolle leadgeneratie formule. Het doel van onze social advertising strategie is om leads te genereren voor het downloaden van een digitale brochure. Bij de start van onze samenwerking in januari 2019 hebben wij de kans gekregen om ons te bewijzen, voor de start van het fietsseizoen in het voorjaar. 

Dankzij neuromarketing technieken konden wij binnen twee maanden de kosten per lead weten te reduceren met 800%, tot een gemiddelde van 4,50 euro per lead.

Onze samenwerking wordt gekenmerkt door strategische co-creatie, waarin wij constant op zoek waren naar huidige kansen, trends en ontwikkelingen binnen de markt. Dankzij korte lijnen en goede communicatie konden wij snel schakelen en effectief inspelen op nieuwe trends.

Online Nerds heeft de onderstaande taken voor E-Bike store uit handen genomen:

  • Verzamelen van kwalitatieve leads
  • Strategische co-create
  • Effectieve copywriting door neuromarketing technieken
  • Website design & ontwikkeling

Over de klant

E-Bike store heeft meerdere fysieke winkels voor elektrische fietsen. E-Bike Store is  gespecialiseerd in verkoop, en onderhoud van elektrische fietsen van verschillende topmerken. Ze bieden E-bikes aan voor verschillende doelgroepen en dit kan zowel via een koop als een leaseconstructie. E-Bike store staat voor beleving, innovatie, gezondheid en duurzame mobiliteit.

Onze succesvolle werkwijze

Analyse & Doelstelling

Strategiebepaling

Content-creatie

Lanceren, optimaliseren en opschalen

Analyse & Doelstelling


Stap 1 van 5

Op basis van de beschikbare data maken we een uitgebreide (web) analyse van jouw bedrijf. De uitkomst van deze analyse vormt de basis voor de strategie en KPI’s.

Strategiebepaling


Stap 1 van 5

Op basis van jouw merkwaarden, onze analyses en de samen opgestelde doelstellingen bepalen we samen een strategie die het best past bij jouw bedrijf.

Content-creatie


Stap 1 van 5

Nadat de strategie is bepaald beginnen we met het ontwerpen van de content. Wij weten wat werkt. We zetten bestaande content om tot krachtige advertenties.

Lanceren, optimaliseren en opschalen


Stap 1 van 5

Ready. Set. Go! Door middel van onze tools en kennis voeren wij effectieve optimalisaties door die leiden tot een schaalbaar geheel. Altijd real-time inzicht in je cijfers.

Nieuwsgierig?

Heb je een case gezien die aansluit op jouw business? Of ben je benieuwd met welke diensten Online Nerds jou kan helpen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan met een van onze strategen.

Plan jouw gratis kennismakingsgesprek

Benieuwd waar jouw online mogelijkheden liggen? Vraag dan nu gratis een kennismakingsgesprek aan.

Online Nerds Amiel Azoulay CTA_