Know online, Grow online.

Over ons

Wat betekent het om een Online Nerd te zijn?

Wij zijn een team van jonge, leergierige en getalenteerde ondernemers die zichzelf zeer ambitieus in de markt zetten. Het team bestaat uit zeer gedreven specialisten binnen het gehele digitale spectrum, zoals: e-commerce, online marketing, campagne ontwikkeling, design en (web)development.

Hoe gaan wij te werk?

Samenwerking staat bij ons echt centraal. We combineren de kennis van de opdrachtgever met onze eigen ervaring en technische expertise. Hiermee zorgen we dat we samen tot nieuwe inzichten komen waarmee we uitdagingen doelgericht te lijf kunnen gaan. Wij doen niks op gut-feeling, maar combineren altijd data uit verschillende bronnen om continu onze processen te verbeteren.

Door onze persoonlijke aanpak halen wij doorgaans veel betere resultaten en mede hierom staat transparantie bij ons centraal.

Wij zijn NERDS:

N Nooit genoeg.

Kennis is ons belangrijkste wapen. Groei is een proces waar voortdurend aan gewerkt moet worden. Kennis biedt de kans voor nieuwe inzichten en mogelijkheden. Dit houdt in dat wij altijd bezig zijn met meer kennis verzamelen en we blijven leergierig.

E Empathisch.

Bij samenwerking is het belangrijkste dat men elkaars visie en ideeën begrijpt. Door opdrachtgevers buiten het internet te begrijpen, kunnen hun belangen online zo goed mogelijk worden behartigd.

R Recht voor zijn raap.

Recht voor zijn raap staat voor transparantie. Wij zijn oprecht in al het werk wat we doen. Wij overleggen al ons werk met de klant. Eerlijkheid staat voorop.

D Doelgericht

De term nerd wordt vaak gezien als een obsessief persoon dat slechts oog heeft voor één ding. Dit houdt in dat wij gefocust te werk gaan. De juiste data wordt gebruikt om zo doelgericht mogelijk te werk te gaan.

S Stimuleren.

Succes komt niet vanzelf, het heeft de juiste zet in de rug nodig. Het team van specialisten is constant bezig met elkaars kwaliteiten te versterken en aan te vullen om de organisatie van binnenuit te versterken.

Hoe gaan wij te werk?

Samenwerken staat bij ons voorop. Samenwerken met Online Nerds betekent een centrale positie voor de opdrachtgever en zijn klant. Wij pakken de problemen op een frisse manier aan. Met onze uitgebreide technische kennis houden we ons voortdurend bezig met het optimaliseren van de online marktstrategieën en mee te bewegen met de dynamiek van de markt. Een groot aanbod biedt de kans om uniek te zijn. Uniek zijn biedt de kans voor creativiteit. Creativiteit biedt de kans voor innovatie.

Onze Online Nerds

Online-Nerds-Collin-Brown

Collin Brown

Advertising Specialist

Caitlin Steenmeyer

Social Advertising Specialist
Online-Nerds-Jim-Servaas

Jim Servaas

Front-end Developer / Visual Designer
Murat-Durcan-Online-Nerds

Murat Durcan

Business Development