020 215 93 99

Haal het maximale uit je landingspagina’s

Een landingspagina is een speciaal gebouwde pagina waar de (potentiële) klant op ‘landt’ vanuit een campagne uit een andere kanaal, bijvoorbeeld Facebook. In De landingspagina dient qua uitstraling en inhoud te corresponderen met de advertentie. Om conversies te stimuleren richt Online Nerds de landingspagina’s zo volledig mogelijk in en ontwerpt deze op basis van de huidige huisstijl/tone-of-voice van jouw organisatie.

Waarom de landingspagina scan?

  • Een gratis scan t.w.v. €180,-
  • Kom erachter waar kansen liggen 
  • Krijg inzicht in de kosten

Online Nerds is Google Partner & Facebook Blueprint Certified

Online Nerds neemt als gecertificeerd Google- en Facebook Blueprint partner jouw online marketing uit handen.

Communiceer een duidelijke boodschap

Doordat een landingspagina bestaat uit een enkele en duidelijke boodschap, worden bezoekers minder snel afgeleid. Hierin verschilt een landingspagina van een normale website. Online Nerds optimaliseert landingspagina’s voor meer leads en zorgt dat de bezoeker een bepaalde actie uitvoert: van aankopen tot het achterlaten van contactgegevens.

Gratis landingspagina scan

Ontdek hoe een landingspagina voor jouw merk eruit kan komen te zien. Vraag geheel vrijblijvend deze scan aan.

Murat Durcan

Strategisch Advertising Specialist

”Resultaten behalen staat bij mij op nummer één. Doelgerichte campagnes zijn daarvoor essentieel. Ik ben pas tevreden als de klant dat ook is.”

Online Nerds tilt jouw retargeting campagnes naar een hoger level!

Online Nerds heeft veel expertise op het gebied van retargeting en kan voor jou diverse trajecten uitdenken, opzetten en volledig uitbouwen met doorgaans veel conversie als resultaat. Het doel van Online Nerds is dat de bezoeker zich bediend voelt in plaats van belaagd zodat de conversie aanzienlijk zal toenemen.

Waarom een landingspagina?

  • Een pagina die aansluit op de advertentie
  • Verhoog conversie
  • Stimuleer verkopen