Plan Jouw Gratis Kennismakingsgesprek

Een volledig schaalbaar en geautomatiseerd model voor werving van nieuw personeel.

Met een gemiddelde kosten per werknemer van nog geen €10,-

Specialiteiten binnen deze case

70.000

Studenten bereikt

470

Studenten aangemeld

100

Studenten aangenomen

Onze aanpak

Gebrek aan nieuwe werknemers, tijd, kennis van social advertising bracht hospitality partij The Dutch HC bij Online Nerds.

De opdracht was duidelijk: zo snel mogelijk, zo veel mogelijk nieuwe werknemers werven voor het aanstaande festivalseizoen en horeca. De eerste stap was het creëeren van content en communicatie die de doelgroep aanspreekt. Hoewel we dit normaliter optimaliseren door middel van uitgebreide a/b-tests, was het ditmaal direct een schot in de roos:

“Kom cashen als barmedewerk(ster) op de tofste festivals en horeca”

De aanmeldingen gingen als een speer en waren bovendien goedkoop. Gemiddeld betaalde we €2,22 per sollicitant. Iedere aanmelding werd automatisch toegevoegd de database van de klant. Inclusief de gegevens van de sollicitant. Vervolgens ontving de Dutch HC van ons een mail wanneer er een nieuwe sollicitant klaar stond op gebeld te worden. Allemaal volledig geautomatiseerd.

Door onze recruitment marketing strategie te combineren met krachtige content én een geautomatiseerd CRM systeem, zagen we dus direct resultaten.

Het resultaat is dus een compleet schaalbaar en geautomatiseerd model. Hierdoor is de Dutch HC pas tijd kwijt wanneer er een nieuwe sollicitant aangemeld is.

Online Nerds heeft de onderstaande taken voor The Dutch HC uit handen genomen:

  • Automatisering
  • Content creatie 
  • Social advertising
  • Recruitment marketing

Over de klant

The Dutch Hospitality crew is een horeca-uitzendbureau met de grootste festivals en dikste horecazaken van het land als klant. Zij brengen opdrachtgevers en nieuw eventtalent samen en draaien draaien op loyaliteit. 

De Dutch HC is er voor de werknemers en klanten, dag en nacht. Nauw contact tussen alle betrokken partijen is voor hen erg belangrijk.

Onze succesvolle werkwijze

Analyse & Doelstelling

Strategiebepaling

Content-creatie

Lanceren, optimaliseren en opschalen

Analyse & Doelstelling


Stap 1 van 5

Op basis van de beschikbare data maken we een uitgebreide (web) analyse van jouw bedrijf. De uitkomst van deze analyse vormt de basis voor de strategie en KPI’s.

Strategiebepaling


Stap 1 van 5

Op basis van jouw merkwaarden, onze analyses en de samen opgestelde doelstellingen bepalen we samen een strategie die het best past bij jouw bedrijf.

Content-creatie


Stap 1 van 5

Nadat de strategie is bepaald beginnen we met het ontwerpen van de content. Wij weten wat werkt. We zetten bestaande content om tot krachtige advertenties.

Lanceren, optimaliseren en opschalen


Stap 1 van 5

Ready. Set. Go! Door middel van onze tools en kennis voeren wij effectieve optimalisaties door die leiden tot een schaalbaar geheel. Altijd real-time inzicht in je cijfers.

Nieuwsgierig?

Heb je een case gezien die aansluit op jouw business? Of ben je benieuwd met welke diensten Online Nerds jou kan helpen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan met een van onze strategen.

Plan jouw gratis kennismakingsgesprek

Benieuwd waar jouw online mogelijkheden liggen? Vraag dan nu gratis een kennismakingsgesprek aan.

Online Nerds Amiel Azoulay CTA_