020 215 93 99

Een Return On Investment van 860%

De totale Return On Investment van Garden Interiors is na 3 maanden al 860%

Specialiteiten binnen deze case

70k+

Extra omzet in 3 maanden

860%

Return On Investment

1.000.000+

Nieuwe mensen Bereikt

Onze aanpak

Samenwerkingen met bedrijven uit de (tuin)meubelen sector, zijn vaak een schot in de roos. De orderwaarden zijn doorgaans hoog en de marges zijn op veel producten gunstig. Daarnaast blijft de vraag naar nieuwe (tuin)meubels altijd aanwezig, elke dag hebben er weer nieuwe mensen (tuin)meubels nodig. Met de juiste advertising strategie, kun je als bedrijf in deze branche je omzet op zeer korte termijn exponentieel laten groeien. Dat is dan ook precies wat we samen met Garden Interiors hebben weten te bewerkstelligen.

We zijn begonnen met het vergroten van het kwalitatieve bereik met campagnes gericht op verkeer naar de website. Hoe garandeer je kwalitatief bereik? We willen natuurlijk niet zomaar iedereen targeten, maar zorgen dat de juiste doelgroep wordt geprikkeld. Voor Garden Interiors hebben we dit gedaan door gerichte look-a-like audiences op te stellen, gebasseerd op het bestaande klantenbestand. Dit heeft de basis gevormd voor onze volledige marketing funnel, welke we vervolgens pragmatisch hebben uitgerold. 

Door de inzet van neuromarketing technieken hebben we vervolgens samen aansprekende en converterende content ontwikkeld, specifiek voor zowel awareness als retargeting campagnes.

De combinatie van deze elementen heeft gezorgd voor een nog altijd stijgende omzet en een uitbreiding van de gehele (online) business. Bovenal is de return on investment voor Garden Interiors op dit moment al 860%.

Online Nerds heeft de onderstaande taken voor Garden Interiors uit handen genomen:

  • Content creatie 
  • Retargeting
  • Growth Hacking 
  • Web analytics
  • Social Advertising
  • Neuromarketing

Over de klant

Garden Interiors is een online buitenleven- en tuinmeubel specialist, met een hoofdkantoor in Zaandam. Dankzij vele samenwerkingen, kun je de meubels testen in verschillende showrooms door het hele land. 

Met hun ‘vandaag besteld, morgen in huis’ garantie, scherpe prijzen en stijlvolle items onderscheiden ze zich in deze markt.

Onze succesvolle werkwijze

KPI’s bepalen

Doelgroep bepalen

Bedrijfsaccount configureren

Campagnes opzetten

Optimalisatie & rapportage

KPI’s bepalen


Stap 1 van 5

Voordat er een goede indicatie gemaakt kan worden is het van belang dat alle KPI’s in kaart worden gebracht. Dit leidt uiteindelijk tot succesvolle campagnes die achteraf goed gemeten kunnen worden.

Doelgroep bepalen


Stap 1 van 5

Mensen die je advertentie zien verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak. Dat kan alleen wanneer de doelgroep zo accuraat mogelijk in kaart wordt gebracht zodat de doelgroep op de juiste manier kan worden aangesproken.

Bedrijfsaccount configureren


Stap 1 van 5

Online Nerds neemt dit complexe proces volledig uit handen door de bedrijfsaccount zo efficiënt mogelijk te configureren, zodat alle functies volledig benut kunnen worden.

Campagnes opzetten


Stap 1 van 5

De volgende stap is het opzetten van de campagnes op basis van de KPI’s en gericht op de juiste doelgroep. Wij gebruiken onze expertises om de campagne zo relevant mogelijk op te zetten en volledig te kunnen integreren met je platform waardoor je optimaal resultaat kan behalen.

Optimalisatie & rapportage


Stap 1 van 5

Meten is weten. Online Nerds zal de campagnes & de resultaten continu blijven volgen en doormeten doormiddel van uitgebreide rapportages. Hierdoor kunnen we adequate optimalisaties doorvoeren die uiteindelijk de beste resultaten behalen met zo min mogelijk budget.

Wij combineren jouw kennis van de markt met onze kennis van online!

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op