Plan Jouw Gratis Kennismakingsgesprek

Een Return On Investment van 860%

De totale Return On Investment van Garden Interiors is na 3 maanden al 860%

Specialiteiten binnen deze case

70k+

Extra omzet in 3 maanden

860%

Return On Investment

1.000.000+

Nieuwe mensen Bereikt

Onze aanpak

Samenwerkingen met bedrijven uit de (tuin)meubelen sector, zijn vaak een schot in de roos. De orderwaarden zijn doorgaans hoog en de marges zijn op veel producten gunstig. Daarnaast blijft de vraag naar nieuwe (tuin)meubels altijd aanwezig, elke dag hebben er weer nieuwe mensen (tuin)meubels nodig. Met de juiste advertising strategie, kun je als bedrijf in deze branche je omzet op zeer korte termijn exponentieel laten groeien. Dat is dan ook precies wat we samen met Garden Interiors hebben weten te bewerkstelligen.

We zijn begonnen met het vergroten van het kwalitatieve bereik met campagnes gericht op verkeer naar de website. Hoe garandeer je kwalitatief bereik? We willen natuurlijk niet zomaar iedereen targeten, maar zorgen dat de juiste doelgroep wordt geprikkeld. Voor Garden Interiors hebben we dit gedaan door gerichte look-a-like audiences op te stellen, gebasseerd op het bestaande klantenbestand. Dit heeft de basis gevormd voor onze volledige marketing funnel, welke we vervolgens pragmatisch hebben uitgerold. 

Door de inzet van neuromarketing technieken hebben we vervolgens samen aansprekende en converterende content ontwikkeld, specifiek voor zowel awareness als retargeting campagnes.

De combinatie van deze elementen heeft gezorgd voor een nog altijd stijgende omzet en een uitbreiding van de gehele (online) business. Bovenal is de return on investment voor Garden Interiors op dit moment al 860%.

Online Nerds heeft de onderstaande taken voor Garden Interiors uit handen genomen:

  • Content creatie 
  • Retargeting
  • Growth Hacking 
  • Web analytics
  • Social Advertising
  • Neuromarketing

Over de klant

Garden Interiors is een online buitenleven- en tuinmeubel specialist, met een hoofdkantoor in Zaandam. Dankzij vele samenwerkingen, kun je de meubels testen in verschillende showrooms door het hele land. 

Met hun ‘vandaag besteld, morgen in huis’ garantie, scherpe prijzen en stijlvolle items onderscheiden ze zich in deze markt.

Onze succesvolle werkwijze

Analyse & Doelstelling

Strategiebepaling

Content-creatie

Lanceren, optimaliseren en opschalen

Analyse & Doelstelling


Stap 1 van 5

Op basis van de beschikbare data maken we een uitgebreide (web) analyse van jouw bedrijf. De uitkomst van deze analyse vormt de basis voor de strategie en KPI’s.

Strategiebepaling


Stap 1 van 5

Op basis van jouw merkwaarden, onze analyses en de samen opgestelde doelstellingen bepalen we samen een strategie die het best past bij jouw bedrijf.

Content-creatie


Stap 1 van 5

Nadat de strategie is bepaald beginnen we met het ontwerpen van de content. Wij weten wat werkt. We zetten bestaande content om tot krachtige advertenties.

Lanceren, optimaliseren en opschalen


Stap 1 van 5

Ready. Set. Go! Door middel van onze tools en kennis voeren wij effectieve optimalisaties door die leiden tot een schaalbaar geheel. Altijd real-time inzicht in je cijfers.

Nieuwsgierig?

Heb je een case gezien die aansluit op jouw business? Of ben je benieuwd met welke diensten Online Nerds jou kan helpen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan met een van onze strategen.

Plan jouw gratis kennismakingsgesprek

Benieuwd waar jouw online mogelijkheden liggen? Vraag dan nu gratis een kennismakingsgesprek aan.

Online Nerds Amiel Azoulay CTA_