Plan Jouw Gratis Kennismakingsgesprek

Een geautomatiseerde, constante stroom van gekwalificeerde kandidaten voor TOF Group.

Nieuw, geschikt, technisch personeel vinden is een intensief en moeilijk project. Dat ervoer ook TOF Group, bij de zoektocht naar nieuwe glasvezelmonteurs. Door de perfecte cocktail van leadgeneratie en neuromarketing technieken, is het ons gelukt alle openstaande vacatures van TOF Group binnen 3 maanden te vullen voor minder dan 80 euro per nieuwe werknemer.

Specialiteiten binnen deze case

10,85

Kosten per lead (aanmelding) van 10,85

100%

Alle openstaande vacatures gevuld

<80 EU

Minder dan 80 euro per nieuwe werknemer

Onze aanpak

Via onze social recruitment marketing formule is het ons gelukt het recruitment proces voor het vinden van nieuwe glasvezelmonteurs voor TOF group, voor het grootste gedeelte te automatiseren.

Allereerst zijn we begonnen met een uitvoerige doelgroep-analyse, op basis van bestaande data en input van TOF group. Deze data hebben we weten om te zetten naar een strakke targeting en schaalbare doelgroepen.

Nadat de doelgroepen waren uitgekristalliseerd én omgezet in targeting, zijn we content gaan maken die deze doelgroep écht aanspreekt. In deze strategie zijn onze neuromarketing en recruitment technieken verwerkt. Het resultaat; 6 converterende video’s die via Instagram en Facebook hebben gezorgt voor een constante aanvoer van geschikte kandidaten voor TOF Group. 

Door een slimme koppeling met het CRM systeem van TOF Group, konden alle aanmeldingen vanuit de vacature ads hier direct worden ingeschoten. Het enige wat de recruiter van TOF group zelf hoefde te doen was het openen van het CRM systeem en de kandidaten bellen. 

Al met al heeft dit geleid tot het vullen van alle vacatures voor gemiddeld minder dan 80 euro per functie. 

Online Nerds heeft de onderstaande taken uit handen genomen:

  • Verzamelen van kwalitatieve leads
  • Content creatie 
  • Marketing automation
  • Strategische co-create
  • Effectieve copywriting door neuromarketing technieken

Over de klant

TOF Group is gespecialiseerd in het snel en efficiënt realiseren van hoogwaardige fibernetwerken voor particulier en grootzakelijk gebruik, en netwerkinfrastructuren voor datacenters.

TOF Group

Onze succesvolle werkwijze

Analyse & Doelstelling

Strategiebepaling

Content-creatie

Lanceren, optimaliseren en opschalen

Analyse & Doelstelling


Stap 1 van 5

Op basis van de beschikbare data maken we een uitgebreide (web) analyse van jouw bedrijf. De uitkomst van deze analyse vormt de basis voor de strategie en KPI’s.

Strategiebepaling


Stap 1 van 5

Op basis van jouw merkwaarden, onze analyses en de samen opgestelde doelstellingen bepalen we samen een strategie die het best past bij jouw bedrijf.

Content-creatie


Stap 1 van 5

Nadat de strategie is bepaald beginnen we met het ontwerpen van de content. Wij weten wat werkt. We zetten bestaande content om tot krachtige advertenties.

Lanceren, optimaliseren en opschalen


Stap 1 van 5

Ready. Set. Go! Door middel van onze tools en kennis voeren wij effectieve optimalisaties door die leiden tot een schaalbaar geheel. Altijd real-time inzicht in je cijfers.

Nieuwsgierig?

Heb je een case gezien die aansluit op jouw business? Of ben je benieuwd met welke diensten Online Nerds jou kan helpen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan met een van onze strategen.

Plan jouw gratis kennismakingsgesprek

Benieuwd waar jouw online mogelijkheden liggen? Vraag dan nu gratis een kennismakingsgesprek aan.

Online Nerds Amiel Azoulay CTA_