020 215 93 99

Strategie, uitvoering en rapportage

Binnen één jaar jaar tijd heeft Online Nerds maximale groei voor Coco Clean gerealiseerd, waarna vervolgens is gekeken naar het creëren van een gezonde en duurzame marketingstrategie.

Specialiteiten binnen deze case

58.000+

Bestellingen

7,2+

ROAS

Onze aanpak

Voor Coco Clean hebben we een 360 graden marketingstrategie mogen opzetten en uitvoeren. Doordat we ons complete dienstenpakket mochten uitvoeren, van branding en strategie tot de webshop, ontstond er een versterking op de verschillende kanalen. Hierdoor wisten we de website, content en verschillende social media kanalen perfect op elkaar aan te laten sluiten.

Omdat we veel vrijheden en dus vertrouwen hadden van de klant, hebben we een strategie ontwikkeld waardoor we op langer termijn een sterk en gezond merk neer konden zetten. Deze langer termijn strategie houdt ook in dat we in het begin niet direct gestuurd hebben op sales, maar meer op branding door verschillende influencers in te zetten.

Vervolgens hebben we op basis van deze waardevolle data analyses gemaakt en optimalisaties doorgevoerd. Dankzij deze werkwijze hebben we binnen een aantal maanden een gezond merk op kunnen bouwen met een sterkte cashflow.

Online Nerds case Coco Clean

Online Nerds heeft de onderstaande taken voor Coco Clean uit handen genomen:

  • Marketing automation door middel van automatische follow-ups per mail en social media (Facebook en Instagram)
  • Pixel implementatie
  • Effectieve doelgroepbepaling
  • Uitgebreide A/B testing
  • Rapportage

Over de klant

Coco Clean is een beauty merk uit Amsterdam gefocust op natuurlijke mondverzorging. Van tandpasta, lipbalm tot mouthwash, Coco Clean zorgt voor een stralende lach.

Onze succesvolle werkwijze

KPI’s bepalen

Doelgroep bepalen

Bedrijfsaccount configureren

Campagnes opzetten

Optimalisatie & rapportage

KPI’s bepalen


Stap 1 van 5

Voordat er een goede indicatie gemaakt kan worden is het van belang dat alle KPI’s in kaart worden gebracht. Dit leidt uiteindelijk tot succesvolle campagnes die achteraf goed gemeten kunnen worden.

Doelgroep bepalen


Stap 1 van 5

Mensen die je advertentie zien verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak. Dat kan alleen wanneer de doelgroep zo accuraat mogelijk in kaart wordt gebracht zodat de doelgroep op de juiste manier kan worden aangesproken.

Bedrijfsaccount configureren


Stap 1 van 5

Online Nerds neemt dit complexe proces volledig uit handen door de bedrijfsaccount zo efficiënt mogelijk te configureren, zodat alle functies volledig benut kunnen worden.

Campagnes opzetten


Stap 1 van 5

De volgende stap is het opzetten van de campagnes op basis van de KPI’s en gericht op de juiste doelgroep. Wij gebruiken onze expertises om de campagne zo relevant mogelijk op te zetten en volledig te kunnen integreren met je platform waardoor je optimaal resultaat kan behalen.

Optimalisatie & rapportage


Stap 1 van 5

Meten is weten. Online Nerds zal de campagnes & de resultaten continu blijven volgen en doormeten doormiddel van uitgebreide rapportages. Hierdoor kunnen we adequate optimalisaties doorvoeren die uiteindelijk de beste resultaten behalen met zo min mogelijk budget.

Wij combineren jouw kennis van de markt met onze kennis van online!

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op