Plan Jouw Gratis Kennismakingsgesprek

Strategie, uitvoering en rapportage

Binnen één jaar jaar tijd heeft Online Nerds maximale groei voor Coco Clean gerealiseerd, waarna vervolgens is gekeken naar het creëren van een gezonde en duurzame marketingstrategie.

Specialiteiten binnen deze case

58.000+

Bestellingen

7,2+

ROAS

Onze aanpak

Voor Coco Clean hebben we een 360 graden marketingstrategie mogen opzetten en uitvoeren. Doordat we ons complete dienstenpakket mochten uitvoeren, van branding en strategie tot de webshop, ontstond er een versterking op de verschillende kanalen. Hierdoor wisten we de website, content en verschillende social media kanalen perfect op elkaar aan te laten sluiten.

Omdat we veel vrijheden en dus vertrouwen hadden van de klant, hebben we een strategie ontwikkeld waardoor we op langer termijn een sterk en gezond merk neer konden zetten. Deze langer termijn strategie houdt ook in dat we in het begin niet direct gestuurd hebben op sales, maar meer op branding door verschillende influencers in te zetten.

Vervolgens hebben we op basis van deze waardevolle data analyses gemaakt en optimalisaties doorgevoerd. Dankzij deze werkwijze hebben we binnen een aantal maanden een gezond merk op kunnen bouwen met een sterkte cashflow.

Online Nerds case Coco Clean

Online Nerds heeft de onderstaande taken voor Coco Clean uit handen genomen:

  • Marketing automation door middel van automatische follow-ups per mail en social media (Facebook en Instagram)
  • Pixel implementatie
  • Effectieve doelgroepbepaling
  • Uitgebreide A/B testing
  • Rapportage

Over de klant

Coco Clean is een beauty merk uit Amsterdam gefocust op natuurlijke mondverzorging. Van tandpasta, lipbalm tot mouthwash, Coco Clean zorgt voor een stralende lach.

Onze succesvolle werkwijze

Analyse & Doelstelling

Strategiebepaling

Content-creatie

Lanceren, optimaliseren en opschalen

Analyse & Doelstelling


Stap 1 van 5

Op basis van de beschikbare data maken we een uitgebreide (web) analyse van jouw bedrijf. De uitkomst van deze analyse vormt de basis voor de strategie en KPI’s.

Strategiebepaling


Stap 1 van 5

Op basis van jouw merkwaarden, onze analyses en de samen opgestelde doelstellingen bepalen we samen een strategie die het best past bij jouw bedrijf.

Content-creatie


Stap 1 van 5

Nadat de strategie is bepaald beginnen we met het ontwerpen van de content. Wij weten wat werkt. We zetten bestaande content om tot krachtige advertenties.

Lanceren, optimaliseren en opschalen


Stap 1 van 5

Ready. Set. Go! Door middel van onze tools en kennis voeren wij effectieve optimalisaties door die leiden tot een schaalbaar geheel. Altijd real-time inzicht in je cijfers.

Nieuwsgierig?

Heb je een case gezien die aansluit op jouw business? Of ben je benieuwd met welke diensten Online Nerds jou kan helpen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan met een van onze strategen.

Plan jouw gratis kennismakingsgesprek

Benieuwd waar jouw online mogelijkheden liggen? Vraag dan nu gratis een kennismakingsgesprek aan.

Online Nerds Amiel Azoulay CTA_