Plan Jouw Gratis Kennismakingsgesprek

Behoefte aan een (nieuwe) webshop, of wil je je huidige webshop optimaliseren? 

Wij zijn gespecialiseerd in alles met betrekking tot e-commerce en kunnen op verschillende manieren bijdragen aan uw eigen e-commerce strategie.

Wanneer u behoefte heeft aan een nieuwe webshop zal Online Nerds al zijn expertises kunnen inzetten om tot een geoptimaliseerd platform te komen. Een goede webshop moet niet alleen technisch goed werken, er komt natuurlijk veel meer bij kijken. Voldoet de webshop bijvoorbeeld aan alle (soms complexe) wetgeving? Is de webshop mobiel geoptimaliseerd? Is alles optimaal geïntegreerd zodat u doormiddel van Google Analytics alles kunt meten en bijhouden? Dat is nog maar het begin. Aansluitend zijn zaken als goede fotografie, conversie-verhogende teksten, SEO optimalisaties en social-media integratie ook belangrijke factoren die meespelen.

Al om al: veel disciplines, integraties en optimalisaties waar Online Nerds misschien wel de meest diverse en volledige partner voor is om mee in zee te gaan.

Waarom de webshop review?

  • Een gratis webshop review t.w.v. €350,-
  • Kom erachter waar een goede webshop aan dient te voldoen
  • Krijg meteen inzicht in de kosten

Online Nerds is Google Partner & Facebook Blueprint Certified

Online Nerds neemt als gecertificeerd Google- en Facebook Blueprint partner jouw online marketing uit handen.

Online Nerds tilt jouw webshop naar een hoger niveau!

Wanneer jij met ons in zee gaat zullen we je in alle stappen betrekken zodat we uiteindelijk tot het beste resultaat voor jou en je doelgroep kunnen komen. Je komt dus niet achteraf voor verrassingen te staan! Wij zijn volledig transparant over de kosten en doen geen werk waar je het niet mee eens bent.

Gratis webshop review

Benieuwd waar jouw online mogelijkheden liggen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend en gratis een webshop review aan!

Tim Denoude

WEB & UX DESIGN

Online Nerds tilt jouw webshop naar een hoger niveau!

Hoe u het ook went of keert; uiteindelijk draait alles om conversie! Een goede webshop is daarin van essentieel belang. Maar wat is nu eigenlijk een goede webshop? Veel bedrijven staren zich blind op de technische-aspecten. Wij van Online Nerds proberen verder te kijken dan alleen dat aspect. Wij hebben erg veel ervaring met het opzetten en optimaliseren van vele e-commerce trajecten en kunnen aan de hand van diverse metingen, observaties & best practices al vrij snel een aantal (quick)fixes realiseren. welke direct zullen leiden tot meer conversie. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ben je niet tevreden over je huidige webshop? Of wil je een geheel nieuwe webshop? En ben je benieuwd hoe Online Nerds jou daarin kan helpen? Vraag heel eenvoudig een advies call aan met onze strateeg. 

Wat je kunt verwachten:

  • Een prettig gesprek waarin we jouw kansen en mogelijkheden bespreken
  • Direct inzicht in de mogelijkheden voor jouw webshop
  • Beantwoorden van al jouw vragen
  • Geen verplichtingen- zijn wij geen match? No hard feelings 😉

Plan jouw gratis

kennismakingsgesprek

Benieuwd waar jouw online mogelijkheden liggen? Vraag dan nu gratis een adviesgesprek aan.

Online Nerds Amiel Azoulay CTA_