Plan Jouw Gratis Kennismakingsgesprek

Na 1 jaar een omzetgroei van 1200%

In 1 jaar tijd hebben we samen met Butter & Hazel het bedrijf exponentieel laten groeien

Specialiteiten binnen deze case

1090%

Toename in aankopen

18

Gemiddelde ROAS

1200%

Omzetgroei

Onze aanpak

De samenwerking met Butter & Hazel is het perfecte voorbeeld van hoe een bestaand en goed gebouwd merk, door middel van online advertising kan worden versterkt en direct kan leiden tot een vermenigvuldiging van de omzet. 

We zijn begonnen met een analyse van de bestaande doelgroep, als basis voor de social advertising strategie. Om direct impact te kunnen maken, hebben we de al opgebouwde merkbekendheid (en grote aantallen volgers op social media) toegepast in het opzetten van een effectieve retargeting campagne, om het ‘laaghangende fruit’ direct te laten converteren.

Aansluitend op de retargeting campagne zijn we verschillende plaatsingen gaan testen en zijn er uitgebreide content analyses uitgevoerd: 

  • Wat voor soort teksten werken er wel/niet?
  • Welke beelden werken wel/niet? 
  • Het combineren van de beste beelden met de beste teksten 

Op basis van de vergaarde data uit de retargeting campagne, zijn we gaan uitbouwen middels een prospecting campagne. In deze prospecting campagne maken wij voortdurend gebruik van A/B testing om zodoende constant nieuwe doelgroepen te kunnen includeren, ineffectieve doelgroepen te excluderen en horizontaal te kunnen blijven schalen. Op deze manier zijn we nog steeds iedere dag aan het groeien. 

Online Nerds heeft de onderstaande taken voor Butter & Hazel uit handen genomen:

  • Social media strategie
  • Doelgroepsegmentatie 
  • Marketing automation
  • Growth Hacking 
  • Web analytics

Over de klant

Butter & Hazel is een onafhankelijk fashion label, wat zich focust op ethisch verantwoorde productie en duurzame materialen. De doelgroep bestaat nu nog voornamelijk uit Modebewuste jonge vrouwen. Het label focust zich op ethische en duurzame productie, zonder massaproductie.

Onze succesvolle werkwijze

Analyse & Doelstelling

Strategiebepaling

Content-creatie

Lanceren, optimaliseren en opschalen

Analyse & Doelstelling


Stap 1 van 5

Op basis van de beschikbare data maken we een uitgebreide (web) analyse van jouw bedrijf. De uitkomst van deze analyse vormt de basis voor de strategie en KPI’s.

Strategiebepaling


Stap 1 van 5

Op basis van jouw merkwaarden, onze analyses en de samen opgestelde doelstellingen bepalen we samen een strategie die het best past bij jouw bedrijf.

Content-creatie


Stap 1 van 5

Nadat de strategie is bepaald beginnen we met het ontwerpen van de content. Wij weten wat werkt. We zetten bestaande content om tot krachtige advertenties.

Lanceren, optimaliseren en opschalen


Stap 1 van 5

Ready. Set. Go! Door middel van onze tools en kennis voeren wij effectieve optimalisaties door die leiden tot een schaalbaar geheel. Altijd real-time inzicht in je cijfers.

Nieuwsgierig?

Heb je een case gezien die aansluit op jouw business? Of ben je benieuwd met welke diensten Online Nerds jou kan helpen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan met een van onze strategen.

Plan jouw gratis kennismakingsgesprek

Benieuwd waar jouw online mogelijkheden liggen? Vraag dan nu gratis een kennismakingsgesprek aan.

Online Nerds Amiel Azoulay CTA_