Plan Jouw Gratis Kennismakingsgesprek

Van strategie, creatie tot resultaat

Binnen één jaar hebben we voor LEFF amsterdam het bereik weten te verdubbelen, de kosten per productweergave weten te verlagen en een omzetgroei van 320% weten te realiseren.

Specialiteiten binnen deze case

320%

Omzetgroei

6,8

Gemiddelde ROAS

+200%

Totaal bereik

Onze aanpak

Ondanks de zeer specialistische markt en hevige onderlinge concurrentie, hebben wij een succesvolle social advertising strategie weten uit te rollen voor LEFF amsterdam. 

Door onze ervaring in de fashion- en horlogebranche wisten we vooraf welke aanpak goed zou presteren en hoe de campagnes optimaal ingericht diende te worden. Samen met de klant hebben we de content naar een hoger level weten te tillen, wat resulteerde in een directe verandering van de campagneresultaten. 

Door niet enkel te optimaliseren op basis van de laagste cost-per-click, maar juist te focussen op kwalitatieve bezoekers en te kijken waar verbeterpunten lagen in de funnel, hebben we de bovenstaande resultaten weten te behalen.


Online Nerds case LEFF Amsterdam

Online Nerds heeft de onderstaande taken voor LEFF amsterdam uit handen genomen:

  • Effectieve doelgroepbepaling
  • A/B testing
  • Pixel implementaties
  • Opzetten prospecting en remarketing campagnes
  • Rapportage

Over de klant

LEFF amsterdam is een Nederlands horlogemerk, dat zich focust op industriële designs. In samenwerking met Piet Hein Eek ontwikkelt LEFF amsterdam unieke accessoires met een industrieel karakter.

Onze succesvolle werkwijze

Analyse & Doelstelling

Strategiebepaling

Content-creatie

Lanceren, optimaliseren en opschalen

Analyse & Doelstelling


Stap 1 van 5

Op basis van de beschikbare data maken we een uitgebreide (web) analyse van jouw bedrijf. De uitkomst van deze analyse vormt de basis voor de strategie en KPI’s.

Strategiebepaling


Stap 1 van 5

Op basis van jouw merkwaarden, onze analyses en de samen opgestelde doelstellingen bepalen we samen een strategie die het best past bij jouw bedrijf.

Content-creatie


Stap 1 van 5

Nadat de strategie is bepaald beginnen we met het ontwerpen van de content. Wij weten wat werkt. We zetten bestaande content om tot krachtige advertenties.

Lanceren, optimaliseren en opschalen


Stap 1 van 5

Ready. Set. Go! Door middel van onze tools en kennis voeren wij effectieve optimalisaties door die leiden tot een schaalbaar geheel. Altijd real-time inzicht in je cijfers.

Nieuwsgierig?

Heb je een case gezien die aansluit op jouw business? Of ben je benieuwd met welke diensten Online Nerds jou kan helpen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan met een van onze strategen.

Plan jouw gratis kennismakingsgesprek

Benieuwd waar jouw online mogelijkheden liggen? Vraag dan nu gratis een kennismakingsgesprek aan.

Online Nerds Amiel Azoulay CTA_