020 215 93 99

Van strategie, creatie tot resultaat

Binnen één jaar hebben we voor LEFF amsterdam het bereik weten te verdubbelen, de kosten per productweergave weten te verlagen en een omzetgroei van 320% weten te realiseren.

Specialiteiten binnen deze case

320%

Omzetgroei

6,8

Gemiddelde ROAS

+200%

Totaal bereik

Onze aanpak

Ondanks de zeer specialistische markt en hevige onderlinge concurrentie, hebben wij een succesvolle social advertising strategie weten uit te rollen voor LEFF amsterdam. 

Door onze ervaring in de fashion- en horlogebranche wisten we vooraf welke aanpak goed zou presteren en hoe de campagnes optimaal ingericht diende te worden. Samen met de klant hebben we de content naar een hoger level weten te tillen, wat resulteerde in een directe verandering van de campagneresultaten. 

Door niet enkel te optimaliseren op basis van de laagste cost-per-click, maar juist te focussen op kwalitatieve bezoekers en te kijken waar verbeterpunten lagen in de funnel, hebben we de bovenstaande resultaten weten te behalen.


Online Nerds case LEFF Amsterdam

Online Nerds heeft de onderstaande taken voor LEFF amsterdam uit handen genomen:

  • Effectieve doelgroepbepaling
  • A/B testing
  • Pixel implementaties
  • Opzetten prospecting en remarketing campagnes
  • Rapportage

Over de klant

LEFF amsterdam is een Nederlands horlogemerk, dat zich focust op industriële designs. In samenwerking met Piet Hein Eek ontwikkelt LEFF amsterdam unieke accessoires met een industrieel karakter.

Onze succesvolle werkwijze

KPI’s bepalen

Doelgroep bepalen

Bedrijfsaccount configureren

Campagnes opzetten

Optimalisatie & rapportage

KPI’s bepalen


Stap 1 van 5

Voordat er een goede indicatie gemaakt kan worden is het van belang dat alle KPI’s in kaart worden gebracht. Dit leidt uiteindelijk tot succesvolle campagnes die achteraf goed gemeten kunnen worden.

Doelgroep bepalen


Stap 1 van 5

Mensen die je advertentie zien verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak. Dat kan alleen wanneer de doelgroep zo accuraat mogelijk in kaart wordt gebracht zodat de doelgroep op de juiste manier kan worden aangesproken.

Bedrijfsaccount configureren


Stap 1 van 5

Online Nerds neemt dit complexe proces volledig uit handen door de bedrijfsaccount zo efficiënt mogelijk te configureren, zodat alle functies volledig benut kunnen worden.

Campagnes opzetten


Stap 1 van 5

De volgende stap is het opzetten van de campagnes op basis van de KPI’s en gericht op de juiste doelgroep. Wij gebruiken onze expertises om de campagne zo relevant mogelijk op te zetten en volledig te kunnen integreren met je platform waardoor je optimaal resultaat kan behalen.

Optimalisatie & rapportage


Stap 1 van 5

Meten is weten. Online Nerds zal de campagnes & de resultaten continu blijven volgen en doormeten doormiddel van uitgebreide rapportages. Hierdoor kunnen we adequate optimalisaties doorvoeren die uiteindelijk de beste resultaten behalen met zo min mogelijk budget.

Wij combineren jouw kennis van de markt met onze kennis van online!

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op