Plan Jouw Gratis Kennismakingsgesprek

Haal het maximale uit je Google Ads campagne

Door de grote concurrentie op Google Ads kunnen de kosten flink oplopen. Door onze ervaring en doelgerichte strategie weten we winstgevende Google Ads campagnes op te zetten voor onze klanten. We maken gebruik van verschillende databronnen om zo persoonlijke advertenties te tonen aan een relevant publiek. Deze segmentatie leidt tot het genereren van relevante website bezoekers en een hogere conversie. Zie jij je cost-per-click steeds verder toenemen? Laat ons je helpen.

Waarom de Google scan?

  • Een gratis Google scan t.w.v. €280,-
  • Direct inzicht voor verbeterpunten
  • De omvang van je doelgroep snel in kaart
  • Ontvang een indicatie over de potentiële conversie

Online Nerds is Google Partner

Online Nerds neemt als gecertificeerd Google Partner jouw online marketing uit handen.

Diensten binnen Google campagnes

Google is één van de meest succesvolle kanalen als het gaat om het binnenhalen van meer leads en omzet. Met een campagne op maat veranderen we potentiële klanten in converterende fans. 

Gratis Google scan

Vraag deze scan aan en ontvang een Google Ads review t.w.v. €280,-. In dit rapport zie je welke zoekwoorden voor jou relevant zijn en geven we je inzage in de cost-per-click.

Murat Durcan

Strategisch Advertising Specialist

”Resultaten behalen staat bij mij op nummer één. Doelgerichte campagnes zijn daarvoor essentieel. Ik ben pas tevreden als de klant dat ook is.”

Online Nerds tilt jouw Google Ads campagnes naar een hoger level!

Een effectieve Google Ads campagne begint met een strategiebepaling op maat. Samen bepalen we de KPI’s die relevant zijn voor jouw organisatie en doen we onderzoek naar de verschillende doelgroepen. Vanuit hier een wordt een uitgebreide zoekwoordanalyse uitgevoerd waarop de advertenties kunnen worden ingericht. Onze Ads specialisten helpen je graag het meeste uit je budget te halen.

Waarom adverteren via Google?

  • In no-time bovenaan in Google
  • Je hebt zelf in de hand hoeveel er wordt uitgegeven
  • Meer leads, verkopen en conversie
  • Een ervaren professioneel team