020 215 93 99

Maandelijks een omzetgroei van 400%

De omzet van amsterdam vintage jewels stijgt elke maand nog steeds met minimaal 400%

Specialiteiten binnen deze case

15.000.000 +

Bereik

400%

Maandelijkse omzetstijging

34.000 +

Instagram volgers

Onze aanpak

Je hebt een goed idee en een goede naam. Hoe nu verder? Hoe bouw je een goed passende en converterende webshop?  Hoe zorg je ervoor dat je product bij de juiste doelgroep terecht komt? Hoe zorg je ervoor dat je brand image wordt opgebouwd? Hoe zorg je voor een constant stijgende omzet?

Online Nerds heeft o.a. deze vragen voor amsterdam vintage jewels uit handen genomen en een volledige online marketing strategie mogen uitrollen. Door de combinatie van onze data gedreven advertising en onze creative content kennis, is amsterdam vintage jewels na 5 maanden inmiddels een gerenommeerde vintage juwelier in de Benelux. 

Co-creatie voert in deze case de boventoon, met onze kennis als leidraad hebben wij samen met de klant deze strategie ontwikkeld en tot een succes weten te brengen.

Online Nerds heeft de onderstaande taken voor amsterdam vintage jewels uit handen genomen:

  • Webshop ontwikkeling
  • Content creatie
  • Web analytics
  • Growth hacking
  • Branding strategie
  • Social advertising

Over de klant

amsterdam vintage jewels is een vintage juwelier gericht op vrouwen, die zich met name focust op online verkoop. Met hun unieke sieraden, verzameld over de hele wereld, bestormen ze de markt in een rap tempo.

Onze succesvolle werkwijze

KPI’s bepalen

Doelgroep bepalen

Bedrijfsaccount configureren

Campagnes opzetten

Optimalisatie & rapportage

KPI’s bepalen


Stap 1 van 5

Voordat er een goede indicatie gemaakt kan worden is het van belang dat alle KPI’s in kaart worden gebracht. Dit leidt uiteindelijk tot succesvolle campagnes die achteraf goed gemeten kunnen worden.

Doelgroep bepalen


Stap 1 van 5

Mensen die je advertentie zien verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak. Dat kan alleen wanneer de doelgroep zo accuraat mogelijk in kaart wordt gebracht zodat de doelgroep op de juiste manier kan worden aangesproken.

Bedrijfsaccount configureren


Stap 1 van 5

Online Nerds neemt dit complexe proces volledig uit handen door de bedrijfsaccount zo efficiënt mogelijk te configureren, zodat alle functies volledig benut kunnen worden.

Campagnes opzetten


Stap 1 van 5

De volgende stap is het opzetten van de campagnes op basis van de KPI’s en gericht op de juiste doelgroep. Wij gebruiken onze expertises om de campagne zo relevant mogelijk op te zetten en volledig te kunnen integreren met je platform waardoor je optimaal resultaat kan behalen.

Optimalisatie & rapportage


Stap 1 van 5

Meten is weten. Online Nerds zal de campagnes & de resultaten continu blijven volgen en doormeten doormiddel van uitgebreide rapportages. Hierdoor kunnen we adequate optimalisaties doorvoeren die uiteindelijk de beste resultaten behalen met zo min mogelijk budget.

Wij combineren jouw kennis van de markt met onze kennis van online!

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op