Plan Jouw Gratis Kennismakingsgesprek

Maandelijks een omzetgroei van 400%

De omzet van amsterdam vintage jewels stijgt elke maand nog steeds met minimaal 400%

Specialiteiten binnen deze case

15.000.000 +

Bereik

400%

Maandelijkse omzetstijging

34.000 +

Instagram volgers

Onze aanpak

Je hebt een goed idee en een goede naam. Hoe nu verder? Hoe bouw je een goed passende en converterende webshop?  Hoe zorg je ervoor dat je product bij de juiste doelgroep terecht komt? Hoe zorg je ervoor dat je brand image wordt opgebouwd? Hoe zorg je voor een constant stijgende omzet?

Online Nerds heeft o.a. deze vragen voor amsterdam vintage jewels uit handen genomen en een volledige online marketing strategie mogen uitrollen. Door de combinatie van onze data gedreven advertising en onze creative content kennis, is amsterdam vintage jewels na 5 maanden inmiddels een gerenommeerde vintage juwelier in de Benelux. 

Co-creatie voert in deze case de boventoon, met onze kennis als leidraad hebben wij samen met de klant deze strategie ontwikkeld en tot een succes weten te brengen.

Online Nerds heeft de onderstaande taken voor amsterdam vintage jewels uit handen genomen:

  • Webshop ontwikkeling
  • Content creatie
  • Web analytics
  • Growth hacking
  • Branding strategie
  • Social advertising

Over de klant

amsterdam vintage jewels is een vintage juwelier gericht op vrouwen, die zich met name focust op online verkoop. Met hun unieke sieraden, verzameld over de hele wereld, bestormen ze de markt in een rap tempo.

Online-Nerds-wat-we-doen

Onze succesvolle werkwijze

Analyse & Doelstelling

Strategiebepaling

Content-creatie

Lanceren, optimaliseren en opschalen

Analyse & Doelstelling


Stap 1 van 5

Op basis van de beschikbare data maken we een uitgebreide (web) analyse van jouw bedrijf. De uitkomst van deze analyse vormt de basis voor de strategie en KPI’s.

Strategiebepaling


Stap 1 van 5

Op basis van jouw merkwaarden, onze analyses en de samen opgestelde doelstellingen bepalen we samen een strategie die het best past bij jouw bedrijf.

Content-creatie


Stap 1 van 5

Nadat de strategie is bepaald beginnen we met het ontwerpen van de content. Wij weten wat werkt. We zetten bestaande content om tot krachtige advertenties.

Lanceren, optimaliseren en opschalen


Stap 1 van 5

Ready. Set. Go! Door middel van onze tools en kennis voeren wij effectieve optimalisaties door die leiden tot een schaalbaar geheel. Altijd real-time inzicht in je cijfers.

Nieuwsgierig?

Heb je een case gezien die aansluit op jouw business? Of ben je benieuwd met welke diensten Online Nerds jou kan helpen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan met een van onze strategen.

Plan jouw gratis kennismakingsgesprek

Benieuwd waar jouw online mogelijkheden liggen? Vraag dan nu gratis een kennismakingsgesprek aan.

Online Nerds Amiel Azoulay CTA_