Plan Jouw Gratis Kennismakingsgesprek

Een volle agenda en verdubbelde inkomsten

Mede door ons geautomatiseerde afsprakensysteem hebben wij de agenda van The Brow Institute binnen 3 maanden 100% vol weten te boeken, met als gevolg dat de vraagprijs voor een behandeling uiteindelijk kon worden verdubbeld.

Specialiteiten binnen deze case

300+

Afspraken gerealiseerd binnen 3 maanden

200%+

Verhoging van de prijs

275%

Reductie van de kosten per afspraak

Onze aanpak

The Brow Institute is bij het starten van de business direct met ons samen gaan werken, waardoor we het proces van een startende onderneming volledig hebben kunnen beïnvloeden. We wisten op korte termijn resultaten te behalen middels Google, alvorens we meer in social hebben geïnvesteerd. De sociale kanalen werden ingezet om een latente behoefte te creëren. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in het eindresultaat van een volle agenda en het in staat stellen van onze klant om de vraagprijs te kunnen verdubbelen.


Online Nerds case The Brow Institute

Online Nerds heeft de onderstaande taken voor The Brow Institute uit handen genomen:

  • Het inplannen van afspraken 
  • Marketing Automation door middel van geautomatiseerde en influencer strategieën via social media (Facebook en Instagram) 
  • Uitbouwen van slimme funnels 
  • Rapportage

Over de klant

The Brow Institute is een salon gespecialiseerd in microblading, het aanbrengen van permanente make-up voor wenkbrauwen. Binnen een 1 jaar tijd is The Brow Institute een toonaangevend bedrijf geworden binnen de permanente make-up branche. 

Onze succesvolle werkwijze

KPI’s bepalen

Doelgroep bepalen

Bedrijfsaccount configureren

Campagnes opzetten

Optimalisatie & rapportage

KPI’s bepalen


Stap 1 van 5

Voordat er een goede indicatie gemaakt kan worden is het van belang dat alle KPI’s in kaart worden gebracht. Dit leidt uiteindelijk tot succesvolle campagnes die achteraf goed gemeten kunnen worden.

Doelgroep bepalen


Stap 1 van 5

Mensen die je advertentie zien verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak. Dat kan alleen wanneer de doelgroep zo accuraat mogelijk in kaart wordt gebracht zodat de doelgroep op de juiste manier kan worden aangesproken.

Bedrijfsaccount configureren


Stap 1 van 5

Online Nerds neemt dit complexe proces volledig uit handen door de bedrijfsaccount zo efficiënt mogelijk te configureren, zodat alle functies volledig benut kunnen worden.

Campagnes opzetten


Stap 1 van 5

De volgende stap is het opzetten van de campagnes op basis van de KPI’s en gericht op de juiste doelgroep. Wij gebruiken onze expertises om de campagne zo relevant mogelijk op te zetten en volledig te kunnen integreren met je platform waardoor je optimaal resultaat kan behalen.

Optimalisatie & rapportage


Stap 1 van 5

Meten is weten. Online Nerds zal de campagnes & de resultaten continu blijven volgen en doormeten doormiddel van uitgebreide rapportages. Hierdoor kunnen we adequate optimalisaties doorvoeren die uiteindelijk de beste resultaten behalen met zo min mogelijk budget.

Nieuwsgierig?

Heb je een case gezien die aansluit op jouw business? Of ben je benieuwd met welke diensten Online Nerds jou kan helpen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan met een van onze strategen.

Plan jouw gratis kennismakingsgesprek

Benieuwd waar jouw online mogelijkheden liggen? Vraag dan nu gratis een kennismakingsgesprek aan.

Online Nerds Amiel Azoulay CTA_