020 215 93 99

Omzet groei van 1900% in de eerste maanden

Een gemiddelde Return On Advertising Spend van 20!

Specialiteiten binnen deze case

1900%

Omzetgroei

20

GEM ROAS Stijging

Organisch Hoog

In De Zoekresultaten

Onze Aanpak

Samen met Haardcenter hebben wij een volledige social advertising strategie mogen ontwikkelen en uitrollen. 

De samenwerking met Haardcenter is een goed voorbeeld van hoe een bedrijf met een uitstekende organic traffic strategie, de omzet kan laten exploderen door de inzet van juiste social advertising. De in-house kennis van Haardcenter op het gebied van SEO, Web building en  copywriting, heeft gezorgd voor een solide basis. De webshop heeft uitstekende kwaliteitsscores en staat (organisch) hoog geplaatst in zoekmachines, wat zorgt voor veel verkeer. 

Dit vergt een andere social advertising strategie dan een bedrijf vanaf de start opschalen. Het is ons gelukt dit tot een succes weten te brengen, deze aanpak heeft namelijk geleid tot de volgende resultaten:

 
Resultaat 1: 1900% omzetgroei

Resultaat 2: Gemiddelde ROAS van 20

Resultaat 3: Organisch hoog in de zoekresultaten

Online Nerds heeft de onderstaande taken voor Haardcenter uit handen genomen:

  • Social media strategie
  • Doelgroepsegmentatie 
  • Marketing automation
  • Growth Hacking 
  • Web analytics
  • A/B Testing
  • Funnel set up

Onze succesvolle werkwijze

KPI’s bepalen

Doelgroep bepalen

Bedrijfsaccount configureren

Campagnes opzetten

Optimalisatie & rapportage

KPI’s bepalen


Stap 1 van 5

Voordat er een goede indicatie gemaakt kan worden is het van belang dat alle KPI’s in kaart worden gebracht. Dit leidt uiteindelijk tot succesvolle campagnes die achteraf goed gemeten kunnen worden.

Doelgroep bepalen


Stap 1 van 5

Mensen die je advertentie zien verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak. Dat kan alleen wanneer de doelgroep zo accuraat mogelijk in kaart wordt gebracht zodat de doelgroep op de juiste manier kan worden aangesproken.

Bedrijfsaccount configureren


Stap 1 van 5

Online Nerds neemt dit complexe proces volledig uit handen door de bedrijfsaccount zo efficiënt mogelijk te configureren, zodat alle functies volledig benut kunnen worden.

Campagnes opzetten


Stap 1 van 5

De volgende stap is het opzetten van de campagnes op basis van de KPI’s en gericht op de juiste doelgroep. Wij gebruiken onze expertises om de campagne zo relevant mogelijk op te zetten en volledig te kunnen integreren met je platform waardoor je optimaal resultaat kan behalen.

Optimalisatie & rapportage


Stap 1 van 5

Meten is weten. Online Nerds zal de campagnes & de resultaten continu blijven volgen en doormeten doormiddel van uitgebreide rapportages. Hierdoor kunnen we adequate optimalisaties doorvoeren die uiteindelijk de beste resultaten behalen met zo min mogelijk budget.

Wij combineren jouw kennis van de markt met onze kennis van online!

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op