020 215 93 99

SEO Optimalisatie

Het voordeel van een op maat gebouwde website is dat de mogelijkheden ongelimiteerd zijn. Dit heeft ons in staat gesteld de wensen van Hairworld Istanbul perfect te laten samensmelten met onze kennis omtrent webdesign, conversie en SEO. 

Bij het bouwen van de website hebben wij onze SEO kennis direct toe kunnen passen, wat heeft geresulteerd in een sterke organische positie in de zoekmachines. 

Specialiteiten binnen deze case

30%

Groei in organische bezoekers

Verdubbelde

Website snelheid

170%

Meer conversies

Over de klant

Hairworld Istanbul is een van de beste klinieken ter wereld omtrent haartransplantaties. Hairworld Istanbul onderscheidt zich door hun unieke FUE CT techniek, hiermee behalen ze  bewezen de beste resultaten in de markt. Een meting die in 2018-2019 werd uitgevoerd onder 684 door Hairworld Istanbul behandelde patiënten toonde aan dat zij een slagingspercentage realiseren van ruim 97%. Daarmee steekt de FUE CT techniek met kop en schouders uit boven de andere technieken in de markt waarmee veel lagere percentages worden behaald.

Online Nerds heeft de onderstaande taken voor Hairworld Istanbul uit handen genomen:

  • Webshop ontwikkeling
  • Content creatie 
  • Web analytics
  • SEO management 
  • SEA advertenties

Onze succesvolle werkwijze

KPI’s bepalen

Doelgroep bepalen

Bedrijfsaccount configureren

Campagnes opzetten

Optimalisatie & rapportage

KPI’s bepalen


Stap 1 van 5

Voordat er een goede indicatie gemaakt kan worden is het van belang dat alle KPI’s in kaart worden gebracht. Dit leidt uiteindelijk tot succesvolle campagnes die achteraf goed gemeten kunnen worden.

Doelgroep bepalen


Stap 1 van 5

Mensen die je advertentie zien verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak. Dat kan alleen wanneer de doelgroep zo accuraat mogelijk in kaart wordt gebracht zodat de doelgroep op de juiste manier kan worden aangesproken.

Bedrijfsaccount configureren


Stap 1 van 5

Online Nerds neemt dit complexe proces volledig uit handen door de bedrijfsaccount zo efficiënt mogelijk te configureren, zodat alle functies volledig benut kunnen worden.

Campagnes opzetten


Stap 1 van 5

De volgende stap is het opzetten van de campagnes op basis van de KPI’s en gericht op de juiste doelgroep. Wij gebruiken onze expertises om de campagne zo relevant mogelijk op te zetten en volledig te kunnen integreren met je platform waardoor je optimaal resultaat kan behalen.

Optimalisatie & rapportage


Stap 1 van 5

Meten is weten. Online Nerds zal de campagnes & de resultaten continu blijven volgen en doormeten doormiddel van uitgebreide rapportages. Hierdoor kunnen we adequate optimalisaties doorvoeren die uiteindelijk de beste resultaten behalen met zo min mogelijk budget.

Wij combineren jouw kennis van de markt met onze kennis van online!

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op