Plan Jouw Gratis Kennismakingsgesprek

SEO Optimalisatie

Het voordeel van een op maat gebouwde website is dat de mogelijkheden ongelimiteerd zijn. Dit heeft ons in staat gesteld de wensen van Hairworld Istanbul perfect te laten samensmelten met onze kennis omtrent webdesign, conversie en SEO. 

Bij het bouwen van de website hebben wij onze SEO kennis direct toe kunnen passen, wat heeft geresulteerd in een sterke organische positie in de zoekmachines. 

Specialiteiten binnen deze case

30%

Groei in organische bezoekers

Verdubbelde

Website snelheid

170%

Meer conversies

Over de klant

Hairworld Istanbul is een van de beste klinieken ter wereld omtrent haartransplantaties. Hairworld Istanbul onderscheidt zich door hun unieke FUE CT techniek, hiermee behalen ze  bewezen de beste resultaten in de markt. Een meting die in 2018-2019 werd uitgevoerd onder 684 door Hairworld Istanbul behandelde patiënten toonde aan dat zij een slagingspercentage realiseren van ruim 97%. Daarmee steekt de FUE CT techniek met kop en schouders uit boven de andere technieken in de markt waarmee veel lagere percentages worden behaald.

Online Nerds heeft de onderstaande taken voor Hairworld Istanbul uit handen genomen:

  • Webshop ontwikkeling
  • Content creatie 
  • Web analytics
  • SEO management 
  • SEA advertenties

Onze succesvolle werkwijze

Analyse & Doelstelling

Strategiebepaling

Content-creatie

Lanceren, optimaliseren en opschalen

Analyse & Doelstelling


Stap 1 van 5

Op basis van de beschikbare data maken we een uitgebreide (web) analyse van jouw bedrijf. De uitkomst van deze analyse vormt de basis voor de strategie en KPI’s.

Strategiebepaling


Stap 1 van 5

Op basis van jouw merkwaarden, onze analyses en de samen opgestelde doelstellingen bepalen we samen een strategie die het best past bij jouw bedrijf.

Content-creatie


Stap 1 van 5

Nadat de strategie is bepaald beginnen we met het ontwerpen van de content. Wij weten wat werkt. We zetten bestaande content om tot krachtige advertenties.

Lanceren, optimaliseren en opschalen


Stap 1 van 5

Ready. Set. Go! Door middel van onze tools en kennis voeren wij effectieve optimalisaties door die leiden tot een schaalbaar geheel. Altijd real-time inzicht in je cijfers.

Nieuwsgierig?

Heb je een case gezien die aansluit op jouw business? Of ben je benieuwd met welke diensten Online Nerds jou kan helpen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan met een van onze strategen.

Plan jouw gratis kennismakingsgesprek

Benieuwd waar jouw online mogelijkheden liggen? Vraag dan nu gratis een kennismakingsgesprek aan.

Online Nerds Amiel Azoulay CTA_