020 215 93 99

Binnen één maand een recordomzet

De eerste maand van onze samenwerking heeft direct geleid tot een recordomzet. Na een jaar zijn we geëindigd met een stijging in de omzet van maar liefst 1782% vanuit de social kanalen.

Specialiteiten binnen deze case

700%

Omzetstijging na de eerste maand

1782%

Omzetstijging na een jaar

200%

Verlaging van de kosten per aankoop

Onze aanpak

Voor deze klant hebben we een 360 graden social advertising strategie ontwikkeld en uitgerold. We zijn begonnen met een uitgebreide doelgroepsegmentatie en hebben vrij snel in kaart weten te brengen welke boodschap op welke manier werd uitgeleverd, waardoor we de kosten per aankoop behoorlijk konden drukken.

Daarnaast hebben we verschillende plaatsingen getest en veel onderscheid gemaakt in het type content, waardoor we de juiste content konden koppelen aan de juiste mensen binnen de juiste plaatsingen.

Een van de doorslaggevende strategieën voor deze klant was de door ons opgezette funnel. Hierin vonden we een zeer effectieve balans tussen het informeren en amuseren van de potentiële klant en het aanwakkeren van een behoefte.

Wat misschien wel van de meeste toegevoegde waarde is geweest binnen deze case, is het inrichten van een geavanceerde pixel implementatie. Hierdoor hebben we op een veel makkelijkere manier conversies weten binnen te halen voor deze klant. 

Deze factoren samen hebben uiteindelijk geleid tot een ongekend succes van onze samenwerking, af te lezen aan de omzetstijging van 1782%

Online Nerds heeft de onderstaande taken uit handen genomen:

  • Marketing automation door middel van automatische follow-ups per mail en social media
  • Geavanceerde pixel implementatie
  • Effectieve doelgroepbepaling
  • Uitgebreide A/B testing
  • Rapportage

Over de klant

Dit bedrijf is een van de grotere spelers in Europa op het gebied van plantaardige en duurzame eiwitshakes, maaltijdshakes en vitaminen.

Onze succesvolle werkwijze

KPI’s bepalen

Doelgroep bepalen

Bedrijfsaccount configureren

Campagnes opzetten

Optimalisatie & rapportage

KPI’s bepalen


Stap 1 van 5

Voordat er een goede indicatie gemaakt kan worden is het van belang dat alle KPI’s in kaart worden gebracht. Dit leidt uiteindelijk tot succesvolle campagnes die achteraf goed gemeten kunnen worden.

Doelgroep bepalen


Stap 1 van 5

Mensen die je advertentie zien verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak. Dat kan alleen wanneer de doelgroep zo accuraat mogelijk in kaart wordt gebracht zodat de doelgroep op de juiste manier kan worden aangesproken.

Bedrijfsaccount configureren


Stap 1 van 5

Online Nerds neemt dit complexe proces volledig uit handen door de bedrijfsaccount zo efficiënt mogelijk te configureren, zodat alle functies volledig benut kunnen worden.

Campagnes opzetten


Stap 1 van 5

De volgende stap is het opzetten van de campagnes op basis van de KPI’s en gericht op de juiste doelgroep. Wij gebruiken onze expertises om de campagne zo relevant mogelijk op te zetten en volledig te kunnen integreren met je platform waardoor je optimaal resultaat kan behalen.

Optimalisatie & rapportage


Stap 1 van 5

Meten is weten. Online Nerds zal de campagnes & de resultaten continu blijven volgen en doormeten doormiddel van uitgebreide rapportages. Hierdoor kunnen we adequate optimalisaties doorvoeren die uiteindelijk de beste resultaten behalen met zo min mogelijk budget.

Wij combineren jouw kennis van de markt met onze kennis van online!

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op