Plan Jouw Gratis Kennismakingsgesprek

Binnen één maand een recordomzet

De eerste maand van onze samenwerking heeft direct geleid tot een recordomzet. Na een jaar zijn we geëindigd met een stijging in de omzet van maar liefst 1782% vanuit de social kanalen.

Specialiteiten binnen deze case

700%

Omzetstijging na de eerste maand

1782%

Omzetstijging na een jaar

200%

Verlaging van de kosten per aankoop

Onze aanpak

Voor deze klant hebben we een 360 graden social advertising strategie ontwikkeld en uitgerold. We zijn begonnen met een uitgebreide doelgroepsegmentatie en hebben vrij snel in kaart weten te brengen welke boodschap op welke manier werd uitgeleverd, waardoor we de kosten per aankoop behoorlijk konden drukken.

Daarnaast hebben we verschillende plaatsingen getest en veel onderscheid gemaakt in het type content, waardoor we de juiste content konden koppelen aan de juiste mensen binnen de juiste plaatsingen.

Een van de doorslaggevende strategieën voor deze klant was de door ons opgezette funnel. Hierin vonden we een zeer effectieve balans tussen het informeren en amuseren van de potentiële klant en het aanwakkeren van een behoefte.

Wat misschien wel van de meeste toegevoegde waarde is geweest binnen deze case, is het inrichten van een geavanceerde pixel implementatie. Hierdoor hebben we op een veel makkelijkere manier conversies weten binnen te halen voor deze klant. 

Deze factoren samen hebben uiteindelijk geleid tot een ongekend succes van onze samenwerking, af te lezen aan de omzetstijging van 1782%

Online Nerds heeft de onderstaande taken uit handen genomen:

  • Marketing automation door middel van automatische follow-ups per mail en social media
  • Geavanceerde pixel implementatie
  • Effectieve doelgroepbepaling
  • Uitgebreide A/B testing
  • Rapportage

Over de klant

Dit bedrijf is een van de grotere spelers in Europa op het gebied van plantaardige en duurzame eiwitshakes, maaltijdshakes en vitaminen.

Onze succesvolle werkwijze

Analyse & Doelstelling

Strategiebepaling

Content-creatie

Lanceren, optimaliseren en opschalen

Analyse & Doelstelling


Stap 1 van 5

Op basis van de beschikbare data maken we een uitgebreide (web) analyse van jouw bedrijf. De uitkomst van deze analyse vormt de basis voor de strategie en KPI’s.

Strategiebepaling


Stap 1 van 5

Op basis van jouw merkwaarden, onze analyses en de samen opgestelde doelstellingen bepalen we samen een strategie die het best past bij jouw bedrijf.

Content-creatie


Stap 1 van 5

Nadat de strategie is bepaald beginnen we met het ontwerpen van de content. Wij weten wat werkt. We zetten bestaande content om tot krachtige advertenties.

Lanceren, optimaliseren en opschalen


Stap 1 van 5

Ready. Set. Go! Door middel van onze tools en kennis voeren wij effectieve optimalisaties door die leiden tot een schaalbaar geheel. Altijd real-time inzicht in je cijfers.

Nieuwsgierig?

Heb je een case gezien die aansluit op jouw business? Of ben je benieuwd met welke diensten Online Nerds jou kan helpen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan met een van onze strategen.

Plan jouw gratis kennismakingsgesprek

Benieuwd waar jouw online mogelijkheden liggen? Vraag dan nu gratis een kennismakingsgesprek aan.

Online Nerds Amiel Azoulay CTA_