Plan Jouw Gratis Kennismakingsgesprek

Gemiddelde ROAS van 17 in de eerste 8 maanden.

Specialiteiten binnen deze case

70%

Omzetgroei

17

Gemiddelde ROAS

177%

Stijging in Orderwaarde

Onze aanpak

De samenwerking met Fietsenstunt is een goed voorbeeld van hoe een bedrijf met veel bestaand organisch verkeer en een goede naamsbekendheid, de omzet kan laten exploderen door de inzet van juiste social advertising. 

Voor Fietsenstunt.nl hebben wij de volledige set up verzorgd: van pixel implementatie, het uitdenken van een doordachte social strategie, het opzetten van de funnel en het bedenken en creëren van converterende content.

Samen met Fietsenstunt hebben wij de structuur van de campagnes voor Facebook en Instagram bepaald. Hiervoor hebben wij bestaande data uit Google Analytics gebruikt om de doelgroep te bepalen en de communicatie en beelden hier naadloos op af te stemmen.

Door middel van een strakke funnel en de juiste strategie, wisten we in de eerste 4 maanden (midden in het laagseizoen) al een omzetgroei van 70% te realiseren.

Tot op de dag van vandaag zijn we de budgetten en omzetvolumes aan het opschalen, tegen een gem. ROAS tussen de 15-20.

Online Nerds heeft de onderstaande taken voor Fietsenstunt uit handen genomen:

  • Social media strategie
  • Content creatie
  • Facebook advertising
  • Instagram advertising
  • Pixel implementatie

Over de klant

Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. De oorsprong van Fietsenstunt is te vinden in de kop van Noord-Holland, waar in 1965 begonnen werd met het repareren van fietsen. In 2012 werd er gestart met online fietsverkoop via de website Fietsenstunt.nl. In 2014 werd een tweede fysieke winkel geopend in Wieringerwerf en in 2018 de prachtige Experience Store in Hoorn met maar liefst 2500m2 fietsplezier.  

Onze succesvolle werkwijze

Analyse & Doelstelling

Strategiebepaling

Content-creatie

Lanceren, optimaliseren en opschalen

Analyse & Doelstelling


Stap 1 van 5

Op basis van de beschikbare data maken we een uitgebreide (web) analyse van jouw bedrijf. De uitkomst van deze analyse vormt de basis voor de strategie en KPI’s.

Strategiebepaling


Stap 1 van 5

Op basis van jouw merkwaarden, onze analyses en de samen opgestelde doelstellingen bepalen we samen een strategie die het best past bij jouw bedrijf.

Content-creatie


Stap 1 van 5

Nadat de strategie is bepaald beginnen we met het ontwerpen van de content. Wij weten wat werkt. We zetten bestaande content om tot krachtige advertenties.

Lanceren, optimaliseren en opschalen


Stap 1 van 5

Ready. Set. Go! Door middel van onze tools en kennis voeren wij effectieve optimalisaties door die leiden tot een schaalbaar geheel. Altijd real-time inzicht in je cijfers.

Nieuwsgierig?

Heb je een case gezien die aansluit op jouw business? Of ben je benieuwd met welke diensten Online Nerds jou kan helpen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan met een van onze strategen.

Plan jouw gratis kennismakingsgesprek

Benieuwd waar jouw online mogelijkheden liggen? Vraag dan nu gratis een kennismakingsgesprek aan.

Online Nerds Amiel Azoulay CTA_