Plan Jouw Gratis Kennismakingsgesprek

90% van alle Nederlandse retailers binnen een jaar op het platform aangesloten

Door een intensieve samenwerking en de perfecte wisselwerking tussen content, strategie en uitvoer is het gelukt 90% van alle retailers binnen 1 jaar aan te sluiten op het platform

Specialiteiten binnen deze case

20.000

Nieuwe retailers

1000%

Groei binnen 10 maanden

90%

Van alle retailer in Nederland aangesloten

Onze aanpak

Start-up van het jaar finalist Orderchamp is een digitale marktplaats waar zelfstandige retailers en merken met elkaar verbonden worden om wereldwijd relevant te blijven voor lokale consumenten. 

Zodoende was de vraag van Orderchamp of Online Nerds kon ondersteunen bij de groei van de retailers op het platform. De eerste stap hierin was het in kaart brengen van de  journey en het visualiseren van de funnel.

De tweede stap was het uitdenken van een complete social ad strategie. Door middel van bestaande marketing technieken te combineren sterke copywriting en aantrekkelijke content is fundament gebouwd. 

Na het opzetten van een social advertising en content strategie, sloten we al snel de retailers aan op het platform. Het eerste jaar werd vooral gebruikt om verschillende soorten content en strategieën te testen. Met behulp van onze data analyses konden we een schaalbaar model maken, om vervolgens hetzelfde jaar een groei van 1000% te realiseren. 

Online Nerds heeft de onderstaande taken uit handen genomen:

  • Web analytics
  • Facebook campagnes
  • Instagram campagnes
  • Reporting, monitoring & optimalisaties
  • Complete Funnelstrategie
  • Winstgevend opschalen van de campagnes

Over de klant

Start-up van het jaar finalist Orderchamp is een digitale marktplaats waar zelfstandige retailers en merken met elkaar verbonden worden om wereldwijd relevant te blijven voor lokale consumenten. Door hun data-gedreven werkwijze is Orderchamp binnen no-time uitgegroeid tot een pionier in de Wholesale.

Dagelijks sluit Orderchamp unieke merken aan die door middel van machine learning in contact gebracht worden met de juiste retailer.

Orderchamp is gebaseerd op de nieuwste technologie, wordt gefinancierd door vooraanstaande investeerders, heeft een ambitieuze roadmap en werkt samen met een getalenteerd team.

Orderchamp

Onze succesvolle werkwijze

Analyse & Doelstelling

Strategiebepaling

Content-creatie

Lanceren, optimaliseren en opschalen

Analyse & Doelstelling


Stap 1 van 5

Op basis van de beschikbare data maken we een uitgebreide (web) analyse van jouw bedrijf. De uitkomst van deze analyse vormt de basis voor de strategie en KPI’s.

Strategiebepaling


Stap 1 van 5

Op basis van jouw merkwaarden, onze analyses en de samen opgestelde doelstellingen bepalen we samen een strategie die het best past bij jouw bedrijf.

Content-creatie


Stap 1 van 5

Nadat de strategie is bepaald beginnen we met het ontwerpen van de content. Wij weten wat werkt. We zetten bestaande content om tot krachtige advertenties.

Lanceren, optimaliseren en opschalen


Stap 1 van 5

Ready. Set. Go! Door middel van onze tools en kennis voeren wij effectieve optimalisaties door die leiden tot een schaalbaar geheel. Altijd real-time inzicht in je cijfers.

Nieuwsgierig?

Heb je een case gezien die aansluit op jouw business? Of ben je benieuwd met welke diensten Online Nerds jou kan helpen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan met een van onze strategen.

Plan jouw gratis kennismakingsgesprek

Benieuwd waar jouw online mogelijkheden liggen? Vraag dan nu gratis een kennismakingsgesprek aan.

Online Nerds Amiel Azoulay CTA_