Plan Jouw Gratis Kennismakingsgesprek

Wij Zorgen Voor Een Constante Stroom Aan Leads. Dit Is Hoe ?

Jij bent als Auto Dealer altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om  jouw product te kunnen verkopen. Dat begint bij het bereiken van juiste doelgroep en eindigt bij een kwalitatieve lead die door jouw sales team wordt binnengehaald als nieuwe klant.

Wij gebruiken wij nooit een standaardmethode, maar een strategie op maat voor jouw bedrijf. Deze strategie in combinatie met ijzersterke content en converterende advertentieteksten, zorgen voor een constante stroom aan afspraken, proefritten en brochure downloads.

Onze succesvolle werkwijze

90 Dagen Groeiprogramma ?

Wil je weten waar jouw kansen liggen en waar je omzet mist? In 4 stappen optimaliseren en groeien wij jouw business.

1

Kansen-analyse & Doelstelling 

Op basis van de beschikbare data maken we een uitgebreide (web) analyse van jouw bedrijf. De uitkomst van deze analyse vormt de basis voor de strategie en targets.

Online-Nerds-Mockup-analyse-
2

Strategiebepaling

Op basis van jouw merkwaarden, onze analyses en de samen opgestelde doelstellingen bepalen we samen een strategie die het best past bij jouw bedrijf.

 

3

Content Creatie

Nadat de strategie is bepaald beginnen we met het ontwerpen van de content. Wij weten wat werkt. We zetten bestaande content om tot krachtige advertenties.

4

Lanceren, Optimaliseren en Opschalen

Wij optimaliseren jouw online presence en sturen bezoekers naar je website die koop-klaar zijn. Dankzij onze gepersonaliseerde dashboards hebben al onze klanten real-time inzicht in alle cijfers. Zo weet je als ondernemer precies waar elke euro naartoe gaat.

online nerds dashboard rapportage_

Ready. Set. Go! ??

Het is tijd om te groeien. Daag jij ons uit?

Niet Jouw Doorsnee Marketing Agency ?

Onze missie is om online advertising transparanter, eerlijker, inzichtelijker en succesvoller te maken. Doordat wij in-house meerdere succesvolle webshops runnen, weten we hoe het is om als ondernemer te denken en te werken.

Wij analyseren jouw bedrijf, achterhalen jouw kansen en gaan realistisch te werk. Een dedicated team die je kunt beschouwen als je eigen marketingafdeling op afstand.

Online-Nerds-wat-we-doen

Een Gratis Kennismakingsgesprek ?

Liever meteen doorpakken? Vraag heel eenvoudig een kennismakingsgesprek aan met onze strateeg. 

Wat Je Kunt Verwachten:

  • Een prettig gesprek waarin we jouw kansen en mogelijkheden bespreken
  • Gratis een uitgebreide kansen analyse
  • Beantwoorden van al jouw vragen
  • Geen verplichtingen- zijn wij geen match? No hard feelings 😉

Plan Jouw Gratis Kennismakingsgesprek

Benieuwd waar jouw online kansen liggen? Of wil je gewoon wat meer informatie? Vraag dan nu gratis een kennismakingsgesprek aan.

Online Nerds Amiel Azoulay CTA_