Meer leads, verkopen en conversie met behulp van Google Adwords

Google Adwords

Haal alles uit Google Adwords

Google Adwords is onmisbaar als je kwalitatief verkeer naar je website wilt trekken. Helaas zet je niet zomaar zo’n campagne op, aangezien hier nogal wat onderzoek aan vooraf gaat. Online Nerds heeft veel ervaring met het opzetten van relevante Adwords campagnes welke aan de hand van verschillende databronnen gepersonaliseerd kunnen worden. Hierdoor kunnen we veel relevanter communiceren wat leidt tot betere resultaten!

Waarom de Google Adwords review? 

  1. Een gratis Google Adwords review t.w.v. €280,-
  2. Ontvang een lijst met relevante zoekwoorden incl. zoekvolume
  3. Krijg inzicht in de kosten (per klik)

Is de review echt gratis?

Ja. De review is geheel vrijblijvend en gratis. Wij kunnen op basis van de review een passend voorstel doen om de Google Adwords campagne(s) vorm te geven.

Gratis Google Adwords review

Benieuwd waar jouw online mogelijkheden liggen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend en gratis de Google Adwords review aan!

Online Nerds tilt jouw Google Adwords campagne(s) naar een hoger niveau!

Een goede Adwords campagne begint met het vaststellen van de KPI’s en de verschillende doelgroepen. Wanneer deze uitgewerkt zijn kunnen we beginnen met een uitgebreide zoekwoorden analyse waarop we de advertenties kunnen gaan inrichten. Door middel van het gebruik van de laatste integratietechnieken, alle beschikbare databronnen en content optimalisaties kunnen wij zeer persoonlijke en relevante advertenties realiseren welke wij op alle mogelijke manieren conversieverhogend maken.

Voordelen van Google Adwords:

  1. In no-time bovenaan in Google
  2. Je hebt alles zelf in de hand, jij bepaalt hoeveel er wordt uitgegeven
  3. Meer leads, verkopen en conversie

Wij combineren jouw kennis van de markt met onze kennis van online!

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Online-Nerds-contact