Vergroot je bereik met een website

Website

Behoefte aan een nieuwe website? Bij Online Nerds zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van diverse webprojecten. Vanaf het designproces, de content tot en met development kunnen wij dit allemaal voor je uit handen nemen.

Samen met jou zullen we eerst bepalen wat voor de gewenste situatie de beste manier is. Hierin staat conversie centraal en zullen we rekening houden met alle belangrijke aspecten die bij het bouwen van een website komen kijken; De UX die wordt geoptimaliseerd op basis van de doelgroep, snelle & schone code ten behoeve van SEO tot en met het device-onafhankelijk ontwerpen zodat ongeacht het gebruikte apparaat de website er altijd optimaal uit komt te zien.

Waarom de website review?

  1. Een gratis website review t.w.v. €350,-
  2. Kom erachter waar een goede website aan dient te voldoen
  3. Krijg meteen inzicht in de kosten

Is de review echt gratis?

De review is geheel vrijblijvend en gratis! Wij kunnen op basis van de review een passend voorstel doen om de website vorm te geven.

Gratis website review

Benieuwd waar jouw online mogelijkheden liggen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend en gratis een website review aan!

Online Nerds tilt jouw website naar een hoger niveau!

Wanneer jij met ons in zee gaat zullen we je in alle stappen betrekken zodat we uiteindelijk tot het beste resultaat voor jou en je doelgroep kunnen komen. Je komt dus niet achteraf voor verrassingen te staan! Wij zijn volledig transparant over de kosten en doen geen werk waar je het niet mee eens bent.

Voordelen van een website:

  1. Dag en nacht bereikbaar en toegankelijk
  2. Laagdrempelige manier van eerste contact
  3. Vergroot je bereik

Wij combineren jouw kennis van de markt met onze kennis van online!

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Online-Nerds-contact