Verhoog je omzet met …

Webshop

Behoefte aan een (nieuwe) webshop, of wilt u uw huidige webshop optimaliseren? Wij zijn gespecialiseerd in alles met betrekking tot e-commerce en kunnen op verschillende manieren bijdragen aan uw eigen e-commerce strategie.

Wanneer u behoefte heeft aan een nieuwe webshop zal Online Nerds al zijn expertises kunnen inzetten om tot een geoptimaliseerd platform te komen. Een goede webshop moet niet alleen technisch goed werken, er komt natuurlijk veel meer bij kijken. Voldoet de webshop bijvoorbeeld aan alle (soms complexe) wetgeving? Is de webshop mobiel geoptimaliseerd? Is alles optimaal geïntegreerd zodat u doormiddel van Google Analytics alles kunt meten en bijhouden? Dat is nog maar het begin. Aansluitend zijn zaken als goede fotografie, conversie-verhogende teksten, SEO optimalisaties en social-media integratie ook belangrijke factoren die meespelen.

Al om al: veel disciplines, integraties en optimalisaties waar Online Nerds misschien wel de meest diverse en volledige partner voor is om mee in zee te gaan.

Waarom de webshop review?

  1. Een gratis webshop review t.w.v. €350,-
  2. Kom erachter waar een goede webshop aan dient te voldoen
  3. Krijg inzicht in de beoogde kosten

Is de review echt gratis?

De review is geheel vrijblijvend en gratis aan te vragen. Wij kunnen op basis van de review een passend voorstel doen om je website volledig te optimaliseren.

Gratis webshop review

Benieuwd waar jouw online mogelijkheden liggen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend en gratis een webshop review aan!

Online Nerds tilt jouw webshop naar een hoger niveau!

Hoe u het ook went of keert; uiteindelijk draait alles om conversie! Een goede webshop is daarin van essentieel belang. Maar wat is nu eigenlijk een goede webshop? Veel bedrijven staren zich blind op de technische-aspecten. Wij van Online Nerds proberen verder te kijken dan alleen dat aspect. Wij hebben erg veel ervaring met het opzetten en optimaliseren van vele e-commerce trajecten en kunnen aan de hand van diverse metingen, observaties & best practices al vrij snel een aantal (quick)fixes realiseren welke direct zullen leiden tot meer conversie. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Voordelen van een webshop:

  1. 24/7 geopend
  2. Kostenbesparend door automatisering
  3. Een extra verkoopkanaal

Wij combineren jouw kennis van de markt met onze kennis van online!

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Online-Nerds-contact