Waar en waarom ervaren bezoekers obstakels?

Web analytics

Meten is weten

Dat geldt zeker wanneer het aankomt op Digitale Marketing. Online Nerds is niet voor niets gespecialiseerd in web analytics, aangezien wij onze aanbevelingen en strategie altijd baseren op testgegevens en beschikbare data. Om web analytics goed in te richten en te interpreteren komt echter wel wat kijken.

Of u nu wilt weten waar bezoekers vandaan komen, waar ze afhaken of vastlopen; met web analytics kunt u in principe alles inzichtelijk maken. Wanneer u Google Analytics goed inricht zal dit naadloos samenwerken met uw Google Adwords en social media campagnes. Daarnaast kunt u zeer goed de website statistieken in kaart brengen en continu optimalisaties doorvoeren aan de hand van de analytische gegevens.

Waarom de web analytics scan?

  1. Een gratis web analytics review t.w.v. €280,-
  2. Kom erachter waar op de website de meeste omzet weglekt

Is deze scan echt gratis?

Ja. De scan is geheel vrijblijvend en gratis. Wij kunnen op basis van de scan een passend voorstel doen om uw web analytics goed in te richten.

Gratis web analytics scan

Benieuwd waar jouw online mogelijkheden liggen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend en gratis de web analytics scan aan!

Online Nerds tilt jouw conversiepercentage naar een hoger niveau!

Web analytics is het begin van uw volledige marketingstrategie en om deze zo goed mogelijk uit te werken is het van essentieel belang om dit zo goed en uitgebreid mogelijk in te richten. Gegevens die u nu nog niet gebruikt, kunnen zomaar eens relevant worden in de toekomst.

Naast het opzetten van web analytics kunnen we bij Online Nerds ook diepe analyses doen op basis van uw huidige meetgegevens. Onze webanalisten zullen in de diepste datastromen van uw website duiken. Waar haken de bezoekers af? En waarom is dat dan? Wat kunnen we veranderen om ze te behouden en nog belangrijker; hoe kunnen we ze aansturen tot conversie? Al deze vragen kan Online Nerds voor jou beantwoorden.

Voordelen van web analytics:

  1. Optimaliseer o.b.v. data i.p.v. ‘gut-feeling’
  2. Kom erachter waar de meeste omzet uit je webshop weglekt
  3. Meet het succes van alle online marketingcampagnes

Wij combineren jouw kennis van de markt met onze kennis van online!

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Online-Nerds-contact