Meer klanten werven met effectieve Facebook campagnes

Facebook adverteren

Haal alles uit je Facebook campagnes

Wil je nieuwe leads werven, je naamsbekendheid vergroten of wil je Facebook gebruiken om meer omzet te genereren? Dan ben je bij Online Nerds aan het goede adres! Wij zorgen ervoor dat je jouw publiek bereikt met doeltreffende Facebook advertenties. Maak gebruik van onze gratis Facebook scan en zie zelf wat Online Nerds voor jou kan betekenen:

Waarom de Facebook scan?

  1. Een gratis Facebook scan t.w.v. €210,-
  2. De omvang van je doelgroep snel in kaart
  3. Krijg meteen inzicht in de kosten
  4. Ontvang een indicatie over de potentiële conversie

Is deze scan echt gratis?

De scan is geheel vrijblijvend en gratis! Wij kunnen op basis van de scan een passend voorstel doen om de Facebook campagne(s) vorm te geven.

Gratis Facebook scan

Benieuwd waar jouw online mogelijkheden liggen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend en gratis de Facebook scan aan!

facebook-blueprint-online-nerds

Online Nerds is officieel Facebook Blueprint gecertificeerd.

Online Nerds tilt jouw Facebook campagne(s) naar een hoger niveau!

Wij hebben veel ervaring met adverteren via Facebook en gaan verder waar de meeste bedrijven stoppen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en gecombineerde data-flows kunnen wij zeer doelgericht adverteren waardoor de engagement veel hoger is dan je wellicht gewend bent van een Facebook campagne.

Voordelen van adverteren via Facebook:

  1. Het genereren van meer bezoekers, dus leads & conversie!
  2. Gericht adverteren
  3. Op de korte termijn resultaten
  4. Groot bereik

De Facebook succesformule van Online Nerds

1

KPI's bepalen

Voordat er een goede indicatie gemaakt kan worden is het van belang dat alle KPI’s in kaart worden gebracht. Dit leidt uiteindelijk tot succesvolle campagnes die achteraf goed gemeten kunnen worden.

2

Doelgroep bepalen

Mensen die je advertentie zien verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak. Dat kan alleen wanneer de doelgroep zo accuraat mogelijk in kaart wordt gebracht zodat de doelgroep op de juiste manier kan worden aangesproken.

3

Bedrijfsaccount configureren

Facebook campagnes zet je niet zomaar op. Hier komt aardig wat werk bij kijken. Online Nerds neemt dit complexe proces volledig uit handen door de bedrijfsaccount zo efficiënt mogelijk te configureren zodat alle functies volledig benut kunnen worden.

4

Campagnes opzetten

De volgende stap is het opzetten van de campagnes op basis van de KPI’s en gericht op de juiste doelgroep. Wij gebruiken onze expertises om de campagne zo relevant mogelijk op te zetten en volledig te kunnen integreren met je platform waardoor je optimaal resultaat kan behalen.

5

Optimalisatie & rapportage

Meten is weten. Online Nerds zal de campagnes & de resultaten continu blijven volgen en doormeten doormiddel van uitgebreide rapportages. Hierdoor kunnen we adequate optimalisaties doorvoeren die uiteindelijk de beste resultaten behalen met zo min mogelijk budget.

 

Wij combineren jouw kennis van de markt met onze kennis van online!

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Online-Nerds-contact